european-communications.com - Advarsel!

En anonym svensk bedrift har siden september 2010 vært lagt på vår svarteliste med produktet SLS- Scandinavian Link Systems, som opererte med den "klassiske" svindelmetoden der de hevder at de skal sende dere et skjema for å si opp en tidligere annonsering, men skjemaet som i ettertid kommer er ikke et skjema for oppsigelse, det er derimot en bestilling!

Disse har nå skiftet navn og heter fortiden European-communications.com. Hverken på skjemaet som sendes ut eller på hjemmesiden fremkommer det noen som helst kontaktinformasjon foruten om et norsk faksnummer som ikke gir noen treff ved søk. Domenet european-communications.com er også registrert anonymt og gir ikke noen ledetråd til hvilke firma som står bak produktet.

Svindelen går ut på å få deg til å signere skjemaet der det med liten skrift fremkommer at du skal betale flere hundre euro ganger ett X antall perioder, for eksempel 895€ x 12 = 10 740€, noe som tilsvarer ca 82 500 norske kroner for en helt verdiløs annonse på en hjemmeside som kun er skapt for å ha et sted å legge ut annonsen de lurt deg til å kjøpe.

Vi advarer på det sterkeste imot alle slike selgere som hevder at de skal sende deg et skjema for å si opp en tidligere annonsering - det finne ikke noen seriøs aktør som opererer på denne måten!

Oppdatering 14-09-2011:

Takket være innsendelser fra bedrifter som har mottatt faktura fra disse, vet vi nå hvilket firma som står bak produktet. Firmaet er:

T80 Konsult KB, med det svenske organisasjonsnummeret 969742-5263 og adresse:

Idunv. 4
136 42 HANDEN, Sverige

Slik ser bestillingsskjemaet ut som european-communications.com sender til deg:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon