Fornyet advarsel imot Scandinavian Businesslink!

Etter en lang tid med inaktivitet har vi nå mottatt nye klager på dette svenske firmaet som markedsfører produktet Scandinavian Businesslink - et produkt der du blir tilbudt å kjøpe en annonse for en dyr penge på et verdiløst nettsted, dette i samme stil som andre lignende produkter på vår svarteliste som feks. Nettebladet.no, Bransjenytt24.no, websøk.no, Scandinavian Link Systems og en rekke andre aktører.

Fremgangsmåten de bruker for å få noen til å signere på en bestilling er en velkjent metode - selgeren sier nemlig at skjemaet som skal sendes til deg pr faks eller epost kun er et skjema for å si opp en tidligere avtale om annonsering, ikke at det er en bestilling som koster deg nærmere 40 000 kr.

Bak den svenske bedriften står en mann som også driver et annet firma ved navn "Anlita webbmedia i Norden Kommanditbolag", som står oppført på den svenske varslinglisten hos "Varningsinfo.se" med produktnavnet "Business to Business".

Vi anbefaler å holde dere langt unna dette selskapet!

Slik ser skjemaet ut som sendes fra Scandinavian Businesslink:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon