Web News Guide - ny produkt fra kjent svindelbedrift! (oppdatert 06-02-2012)

Oppdatert: 06-02-2012

Selgere som ringer og representerer nettsiden Webnewsguide.net hevder ovenfor bedrifter at de har hatt en tidligere kontrakt med firmaet som ikke har blitt sagt opp, og at de nå skal sende et skjema vedrørende dette som bedriften behøver å signere og returnere tilbake på faks, slik at avtalen blir sagt opp.

Dette stemmer ikke i det hele tatt, dette er en velkjent svindelmetode hvor i dette tilfellet, bedriften helt enkelt har endret produktnavn men opererer til enhver tid med den samme svindelmetoden.

Webnewsguide.net ble registrert på nett den 10. januar 2012 og det er da lett å påvise at selgers påstander kun er oppspinn.

Domenet er registrert anonymt og det eneste vi får noe treff på er faksnummeret, som går til en norsk bedrift og vi kan pr dags dato ikke  konkludere med at disse har noe med svindelen å gjøre, eller personen som er ansvarlig for firmaet. Det på grunnlag av at han for tiden oppholder seg i utlandet og at vi derfor ikke kommer i kontakt med vedkommende. Selgerne som ringer fra bedriften er også svenske i likhet med andre produkter som selges på samme måte, så det stilles spørsmål til om den norske bedriften kan være involvert i saken.

Skjemaet som blir sendt ut og som dere blir bedt om å signere er identisk med det skjema som "european-communications.com" benytter, som vi advarte imot den 1. september 2011. Begge produktene bruker den samme layouten og er på x antall perioder ganger 895€. European-communications.com driftes og faktureres av den svenske bedriften T80 Konsult KB og det er med største sannsynlighet den samme bedriften bak dette nye produktet.

Slik ser skjemaet fra Web News Guide ut og under denne legger vi også ut skjemaet til european-communications.com, slik at dere kan se likhetstrekk:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon