Se opp for falske forespørsler om hotellrom!

Hoteller og andre bedrifter som driver med utleie av rom bør i disse dager passe seg for en epost der det står følgende:

"Hello,

We are interested in your place,we need 2 rooms for the 4 guests.

Arrival:12 August 2012
Dep:20 August 2012

2 Double rooms.
2 Twins rooms.
4 Single rooms.
2 Superior Double rooms or chalets or apartments.
Any rooms which can accommodate them in this period of time.

Please help me to calculate the total amount together in US Dollars or Euro.

Thanks.
Mr Taylor Walter
Address...Milans Calle, 9, Bajos
Barcelona
08003, Espanha
office phone number...01134632009740
"

Mailen som sendes ut er formulert for å få svar ifra så mange hoteller og overnattingsteder som mulig. Deretter vil svindelen foregå med kjent stil, nettopp på lik måte som vi har beskrevet at svindel på finn.no går til - det vil komme en falsk bekreftelse (oftest igjennom PayPal) på at betaling er mottatt, men av en eller annen grunn har svindel-aktøren betalt inn litt for mye penger så de ønsker at dere skal tilbakeføre differansen.

Ettersom at bekreftelsen er falsk og dere egentlig ikke har mottatt noen betaling så vil dere blir svindlet på den summen som tilbakeføres.

Still dere alltid skeptisk til eposter fra utlandet som ser suspekte ut, send den over til oss slik at vi får redet opp i saken - og viktigst av alt, overfør aldri noen penger til ukjente personer/firmaer!

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon