Advarsel imot Trademark Selection (TM Selection)!

Den sveitsiske bedriften Trademark Selection Inc. sender nå ut skjemaer for varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Registration of Trademark Selection - Edition 2012".

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter som mottar dette skjemaet oppmerksomme på at dette kun er et tilbud - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Det firmaet ønsker betalt for er å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 970 Euroene som disse ønsker for denne tjenesten vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn hos denne bedriftens egen katalog over varemerker, noe som ikke har noen offisiell betydning for Deres varemerke i det hele tatt. Dere betaler med andre ord penger for at dette firmaet skal trykke opp en katalog der Deres varemerke taes med, men avtalen er ikke av noen reel verdi og vi oppfordrer alle våre medlemmer om å pent stå over/kaste tilbudet.

Den statlige sveitsiske organisasjonen "Swiss Federal Institute of Intellectual Property" har oppført denne bedriften på sin liste over selskaper man skal passe seg for, da denne private registreringen enkelt kan gi uttrykk for å ha høyere verdi enn den faktisk har.

Som sagt oppfordrer vi alle våre medlemmer til å kildesortere tilbudet og se bort ifra henvendelsen.

Slik ser utsendelsen fra Trademark Selection ut:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon