Fornyet advarsel imot SLS - Scandinavian Link Systems!

Etter en lang periode med inaktivitet har vi nå mottatt nye klager på det svenske produktet Scandinavian Link Systems - et produkt der du blir tilbudt å kjøpe en annonse for en dyr penge på et verdiløst nettsted, dette i samme stil som andre lignende produkter vi har oppført på vår svarteliste som feks. Nettebladet.no, Bransjenytt24.no, Websøk.no, Scandinavian Businesslink og en rekke andre aktører.

Fremgangsmåten de benytter for å få dere til å signere på en bestilling er en velkjent metode - selgeren sier nemlig at skjemaet som skal sendes til deg pr faks eller epost kun er et skjema som skal benyttes for å si opp en tidligere avtale om annonsering, ikke at det er en bestilling som koster deg mellom 40 000 til 75 000 kr.

Signer absolutt ikke på noe skjema dersom en svensk telefonselger hevder det gjelder oppsigelse på en tidligere avtale!

Oppdatering 27-08-2012:

Bedriften bak dette svindelproduktet er den svenske bedriften MZR Service KB (Tidl. T80 Konsult KB). Samme firma har 3 stk. andre svindelprodukter på vår svarteliste:

European-Communications.com (Les mer)

Nordic Web News (Les mer)

Web News Guide (Les mer)

Slik ser skjemaet fra Scandinavian Link Systems ut:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon