Mange svindelprodukter styrt av samme bakmenn?

Qualified Sales Sweden AB er et Stockholm-basert firma som har fire produkter på vår svarteliste; Websøk.no, Bransjenytt24.no, Nettebladet.no og Fylkesnytt.no.

Metoden som benyttes for alle disse produktene er at en selger ringer dere opp og hevder at dere har gitt beskjed om at dere ønsker å avslutte en annonsering dere tidligere har hatt på de forskjellige nettsidene. For at dette skal bli gjort skal selgeren bare sende over en faks/epost til dere med et skjema dere skal signere og returnere. Skjemaet som kommer er dog ikke noen oppsigelse, men tvert imot en bestilling av en veldig dyr annonsering på verdiløse nettsider.

En annen aktør vi har advart imot i det siste og som er veldig aktiv er Internettmagasinet.no, som selges inn ved å bruke akkurat de samme salgsargumentene. Vi fanget opp en av disse salgsamtalene på et lydopptak som ligger tilgjengelig på Youtube.


Internettmagasinet.no faktureres fra firmaet BERGSTRÖMS UTBILDNINGSSERVICE NORRSKEDIKA KB (forkortet til "BUNK" på fakturaen), men gjør vi en sammenligning på både "tilbudsskjema" og faktura som blir sendt ut fra Internettmagasinet.no med et produkt ifra Qualified Sales Sweden AB, i dette tilfellet Websøk.no, så kan man se en tydelig kobling mellom de to bedriftene.

Sammenligning av "tilbudsskjemaer":


Sammenligning av fakturaer:


Enten er det samme bakmenn bak alle produktene eller så er det to forskjellige svindelaktører som av tilfeldighet bruker den samme layouten på både "tilbudsskjema" og faktura.


Konklusjonen lar vi dere som lesere komme frem til selv...

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon