Domenesvindlerne Nordic Domain Hosting kaller seg også for Net Reg (Netreg.se)

Det skånske svindelfirmaet NDH Sweden AB startet først med produktnavnet Nordisk Domänhantering som senere ble omgjort til Nordic Domain Hosting.

Nå varsler flere bedrifter at de har blitt oppringt ifra svindelaktøren som også kaller seg for Net Reg. Siden Netreg.se linkes direkte til Nordic Domain Hosting sin hjemmeside.

Et søsterselskap til dette svindelfirmaet som også er veldig aktive med svindelforsøk mot norske bedrifter er Bolerino AB.

Hvis noen ringer og påstår at de har fått inn en bestilling på et domene som er svært likt Deres firmanavn, men at de ønsker å selge det til deg først, kan du ta utgangspunkt i at det er et svindelforsøk og at det ikke finnes noen bedrift som ønsker å kjøpe domenet deres. Som medlem i Trygg Handel har dere alltid friheten til å sette over samtalen til oss slik at vi får avgjort om henvendelsen er seriøs eller ikke.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon