Two Wrongs Make a Right? Bolerino + Nordic Domain Hosting

De siste ukene har vi mottatt en rekke klager på det kjente svindelselskapet Bolerino AB

Vi har i lang tid advart mot domene-svindleren Nordic Domain Hosting ifra Sverige, som i de siste årene har svindlet norske bedrifter for flere millioner kroner.
Ved årsskiftet oppdaget vi at svindlerne hadde starte opp et søster-selskap som opererte på akkurat samme måte, og navnet på bedriften er Bolerino AB.
 
Klagene vi mottar har i hovedsak vært i henhold til falske avtaler som våre medlemmer skal ha inngått med Nordic Domain Hosting, men den siste tiden har vi sett en økning i antall klager på Bolerino AB.

Vi vet at det er de samme bakmennene som drifter Nordic Domain Hosting og vi misstenker sterkt at Bolerino ble startet opp som en konsekvens av mye negativ omtale på nettet.
Man kan tydelig se likhetstrekk på fakturaene som aktørene har sendt ut, blant annet kan man se at oppsettet er det samme, at logoen og Epost-adressen til Nordic Domain Hosting står nederst på fakturen ifra Bolerino.

Bildet her under viser hvordan de nye fakturaene ser ut:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon