Nordic Domain - Nytt navn, ny logotype - gammel svindler!

Det velkjente svindelselskapet Nordic Domain Hosting / Nordisk Domänhantering sender nå ut fakturaer med nytt navn, ny logotype og nytt norsk kontonummer for betaling.

Det nye navnet de skriver ut på fakturaene er Nordic Domain AB. Organisasjonsnummeret som står oppgitt (556902-6106) går til det nyregistrerte "Nordisk domän hantering AB" som ble registrert den 3. september 2012 - med samme styre som i det tidligere firmaet NDH Sweden AB.

Forøvrig er opplysningene på fakturaene de samme. Adresse og andre kontaktopplysninger, slik som epost og web-adresse går fortsatt til Nordicdomainhosting.com. Noe info om "Nordic Domain AB", som står som avsender på fakturaene, finnes ikke registeret hverken i Sverige eller i Norge.

Vi anbefaler alle som mottar fakturaer fra Nordic Domain Hosting / Nordic Domain AB / Nordisk domän hantering AB å kontakte DNB Nor og anmelde at kontonummer 1503.27.90.388 brukes av en svindelbedrift. Disse har tidligere fått en av sine bankkontoer stengt ned, og jo fler som anmelder desto raskere kan banken få stengt også denne kontoen.

Vi vil også anbefale dere til å anmelde forholdet til politiet slik at det kan føre til en dom i mot denne svindelbedriften! Anmeldelsen kan dere gjøre ved å ringe politiet i Malmø på tlf +46 77 114 14 00.

Det er ikke uvanlig i svindelbransjen å drive bedriftene i ca en eller to år før de byttes ut mot en ny "fersk" bedrift - da regnskap, moms og skatt alt som oftest ikke blir behandlet på riktig måte.

Slik ser den nye "logotypen" ut som sendes ut på fakturaer:

Frode Wara la igjen en kommentar den 16 apr 2013 19:27:02
Hei Jeg har mottatt denne fakturaen etter at en Svensk dame ringte. Jeg visste at dette var svindel, og sa det rett ut i telefonsamtalen. En dag senere fikk jeg fakturaen, men det var med et SWIFT bank nummer. Jeg har i dag sendt fakturaen tilbake til avsender med melding at jeg bestrider betalingen. Jeg ringte også til Malmø politi og anmeldte dette.Håper disse folkene **********

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon