Ny katalogsvindler - Finn Forretninger (finnforretninger.com)!

Vi ønsker å advare mot en nykommer blant kataloghaiene, produktet heter Finn Forretninger.

Vi har den siste uken mottatt en rekke klager på aktørens selgere, vi er også selve blitt oppringt av en svært villedende og usikker selger som ikke kunne gi oss noen konkret fremstilling av produktet. Til informasjon hadde de ikke noen hjemmeside før helgen (16.11.2012), altså er det trygt å konstantere at mann ikke har hatt noen avtale med dem ifra tidligere.

Selgerne får det nemlig til høres ut som at dere har hatt et kundeforhold til dem fra før, og at de kun skal kontrollsjekke søkeord osv. for i år. De prater gjerne også om hvor godt synlig du vil bli på Google gjennom denne kataloginnføringen.

Det hele er bare ren og skjær løgn. Ved første øyekast ser mann at siden er meget amatørmessig utført, at teksten er skrevet på dårlig "svorsk" blandet med automatisk oversatt tekst og at det ikke er noen verdi i å stå oppført i katalogen.
Siden er uten tvil laget kun for at aktøren skal ha en nettkatalog å laste opp sine verdiløse annonser på, at de i det hele tatt benytter en slik nettside medfører forhåpentligvis at deres potensielle kunder takker nei til tilbudet.

Domenet finnforretninger.com ble ikke registrert før 12. September i år, noe som gjør det umulig for dere å ha hatt noen avtale med denne aktøren ifra før.

Hvem står da bak dette mesterverket? Domenet er registrert av firmaet Mecomerz KB, som igjen eies av firmaet Online Solide Sweden AB. Det er også det siste firmaet som står oppført som ansvarlig for tjenesten på katalogens nettsider. Det svenske firmaet ble registrert i 2010 og hadde i 2011 en omsetting på ca 4,5 millioner Svenske kroner.

Vi håper virkelig at katalogen Finn Forretninger ikke vil bidra til noen omsetting for bedriften i 2012/2013.

Edit: 21.11.2012: Det selskapet som fakturer for tjenesten er ikke det samme som står ansvarlig for tjenesten på nettsidene, men det samme firmaet som registrerte domenet og eies av det andre firmaet - Mecomerz KB. Bedriften har samme adresse som Online Solide Sweden AB men det står oppført en annen epost-adresse, nemlig: kundtjanst@mecomerzhantering.com

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon