Nordic News ble Scandinavian Companies som nå har blitt Scandinavian News

Dette er det samme firmaet som har drevet svindelproduktene Nordic News og Scandinavian Companies. De har igjen skiftet navn og heter nå Scandinavian News.

Her sammenfatter vi kort våre tidligere advarsler om produktene og avslutter med et bilde på det nye skjemaet som nå sendes ut:

Publisert: 19-06-2012

Nordic News (nordic-news.net) - Nytt svindelprodukt - gammel metode.

Seneste tiden har vi fått rapporter fra bedrifter som har blitt kontaktet av svensk-talende selgere som ringer ifra Nordic News.

Selgeren forklarer at deres annonsering hos Nordic News nå er på vei å løpe ut, og at dere da skal signere et skjema som dere får tilsendt via epost eller faks for å avslutte kundeforholdet.

Som vi har advart imot med minst 10 andre produktnavn så er dette rent tull. Det skjema dere får tilsendt er ikke et skjema for å avslutte noe som helst, det er et skjema for bestilling av en veldig dyr verdiløs annonse - over 50 000 kr for en kort periode på noen få måneder på det verdiløse nettstedet nordic-news.net.

Det finnes heller ikke noe avtale fra tidligere som dere skal si opp, domenet ble registrert den 10 mars 2012.

Fremgangsmåten og det skjema som blir utsendt er også i det nærmeste identisk med ulike produkter vi har på vår svarteliste som opererer på den samme måten, bland annet Nettebladet.no, Fylkesnytt.no, Bransjenytt24.no, Websøk.no, Nordic Web News, Web News Guide og flere andre.

Les hele advarselen her.

Publisert: 17-10-2012

Nordic News heter nå "Scandinavian Companies"

I sommer advarte vi imot produktet Nordic News, som ble driftet av et NUF-selskap med samme navn.

Disse har nå skiftet produktnavnet til "Scandinavian Companies" med firmanavnet UPS Media. At dette er en dårlig utført svindel hersker det heller liten tvil om. Ved å ta en kjapp titt på "headingen" kan man ganske tydelig se at de har feilstavet sitt eget produktnavn, de har nemlig skrevet "Scandinavan", ikke "Scandinavian" slik det burde stå. Edit: 19.10.2012: De har nå korrigert feilstavingen.

Relaterte firmaer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon