Finn Bedrift - nytt navn for tidligere Finn Forretninger!

Den 20.november 2012 skrev vi en advarsel mot en ny svensk kataloghai ved navn Finn Forretninger som hadde domenet finnforretninger.com (siden er nå tatt vekk). Disse har nå endret til et nytt navn og kaller seg nå for Finn Bedrift!

NB! Disser er ikke å forveksle med de norske svindlerne med samme navn, Finnbedrift som har nettsiden finnbedrift.net - advarsel mot disse kan dere lese her.

Da Finn Forretninger kun har skiftet navn til Finn Bedrift, så anbefaler vi dere å lese vår advarsel mot disse her, da metoden de bruker fortsatt er den samme.

Denne kommentaren fra en bedrift som har blitt oppringt oppsummerer saken veldig bra:

"Ble oppringt av dette firmaet fra skjult nummer. Kun svensker som snakket. De hevdet at vi, muntlig, hadde inngått en 6 mnd prøveperiode med dem og at denne nå var gått ut og at de vil fakturere oss 995,- pr mnd fremover. Alternativt kunne jeg si opp avtalen mot å betale kun for 3 mnd.
Jeg ba om å få avspilt vår ordrebekreftelse, noe som jeg skulle få i en rettsak som det ville bli dersom jeg ikke betalte faktuaene.
Lukter svindel lang vei!!
"

Bedriftsnavn:     Mecomerz KB (firmainformasjon)
Org. Nr.:     SE-969760-3737
Adresse:     Box 60042, 216 10 Limhamn
Epost:     kundtjanst@mecomerzhantering.com
Telefon:     +46(0)8 559 21 908

Her er bilde på hvordan en faktura fra Finn Bedrift ser ut:


Her er et bilde på hvordan "Oppsigelsebekeftelse" ser ut som de sender sammen med fakturaen hvis dere takker "ja" til å avslutte annonseringen...
Bente Hansen la igjen en kommentar den 14 apr 2013 18:48:47
Hei Jeg driver og krangler med disse nå. Politianmelder dem denne uke. De er utrolig frekke.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon