Fylkesnytt.no - nytt svindelprodukt!

Fylkesnytt er det siste navnet i en rekke svindelprodukter fra det Stockholm-baserte selskapet Qualified Sales Sweden AB. På svartelisten finner dere produkter som Websøk.no, Bransjenytt24.no og Nettebladet.no fra det samme firmaet.

Felles for alle disse produktene og også Næringslivsmagasinet er at det har blitt brukt den samme personen for å registrere domenene - alle med den samme adressen med med ulike firmaer. 1. 2.

Svindelen går ut på at dere blir kontaktet av en representant fra firmaet som opplyser at dere må signere et skjema for å avslutte et abonnement om annonsering på nettstedet (en annonsering som aldri har eksistert).

Skjemaet som blir sendt ut pr epost eller faks er langt ifra noe oppsigelseskjema, det er et "tilbud" om annonsering til meget dyre priser på et verdiløst nettsted, opp mot 100 000 kr er ikke uvanlige summer.

Samtalen kombinert med den følgende eposten eller faksen er opplagt slik at du kun skal legge merke til det som berører "avslutt av annonsering", ikke at du først faktisk gjør en bestilling.

For eksempel brukes ofte denne settingen i epostene og på skjemaene: "Det blir upp till er i fortsättningen att kontakta oss vid ytterligare intresse."

I eposten vi har tatt del av så har svindlerne vært såpass smarte at de har klart å lenke www.fylkesnytt.no til det gamle svindelproduktet www.nettebladet.no...

Slik ser skjemaet ut som Fylkesnytt.no ønsker at dere skal lures til å signere:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon