Næringslivsmagasinet

Vi har fått henvendelser fra medlemmer som mottatt "tilbud" fra Næringslivsmagasinet, en web-side som finnes på www.narmag.no.

Fra de henvendelser vi har mottatt så påstår selgeren at dere har hatt annonse hos dem fra ifjor, og at det nå skal sies opp eller gå videre med redusert pris.

Web-siden er registrert 27 desember 2010 og ingen av de bedriftene vi har hatt kontakt med har noen som helst dokumentasjon på at de tidligere skulle ha hatt en annonse hos dette firmaet.

Det som sendes til bedriften er et skjema for bestilling. Et tilbud om annonsering på nettstedet narmag.no for svært høye summer, over 100 000 norske kroner for en periode på noen få måneder. Prisen står skrevet per oppføring og det fremgår ikke noen totalsum på tilbudet men bare hvor mange oppføringer tilbudet er på.

Hverken på nettstedet www.narmag.no, i kontaktdetaljene fra selgerne eller på skjemaet for bestilling fremkommer det ikke hvilket firma som drifter siden og som vil ved bestilling fakturere dere og er ansvarlige for annonsen. Det fremkommer kun adresse og telefon-/faksnummer, og av disse fremkommer det i hvert fall at firmaet er fra Stockholm. Gateadressen som står oppgitt på skjemaet går til et ordinært hus med leiligheter - og postnr er ikke korrekt til adressen.

Det er mange varsellamper som lyser omkring dette tilbudet.
1. Det fremkommer ikke hvilken registrert bedrift som er ansvarlig for tilbudet.
2. Det fremkommer ikke hvilket firma som har registrert domenet, da det har blitt   gjort gjennom et annet firma som tilbyr domene-registrering.
3. Oppgitt adresse stemmer ikke overens med postnr.
4. Totalsum for tilbudet fremkommer ikke, men oppgis pr oppføring.
5. Påstanden om at dere tidligere har hatt en annonse hos dette firmaet virker ikke å stemme, etter som domenet er registrert i slutten av desember 2010.
6. Fremgangsmåten er veldig lik, om ikke identisk, med flere av de aktørene vi har oppført på vår svarteliste, som også er stasjonert  i Stockholm.

Med dette som grunn fraråder Trygg Handel våre medlemmer å kjøpe en annonse hos dette nettstedet.

Slik ser "tilbudet" ut:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon