Personvernerklæring – Trygg Handel AS
Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler disse opplysningene (personopplysningsloven § 18 1.ledd).
Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til vår kundeservice, support@trygghandel.no eller tlf: 3100 3100 
Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, org. Nr. og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å kunne levere avtalte tjenester. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i Trygg Handel samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger til relevante formål for medlemskapet, eksempelvis medlemstilbud og nyhetsbrev. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger. 
Nettskjema/kommentarer
Ved bruk av ”kontakt-oss”-skjema, ”rapporter et firma”-skjema eller ved innsending av kommentar til nett-artikler på trygghandel.no, oppgis frivillig navn og epost. Denne informasjonen lagres og brukes av Trygg Handel kun til direkte kommunikasjon. Informasjonen deles ikke med tredjepart. 
Nyhetsbrev
Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en database, deles ikke med andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk. 
Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.