Panlegis Group


  • Telefon: 21052552
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
AC la igjen en kommentar den 3 feb 2021 16:38:29
Panlegis som nå har byttet navn til Global Corporate Service er et rent svindel selskap de ha blitt anmeldt til polititet flere ganger av kunder som har blitt svindlet av dem. dem bytter ofte navn fordi de stadig får et dårlig rykte på seg har aldri funnet en person som har vært fornøyd med dem. flere advokat selskaper i Norge råder deg til å holde deg unna dem. Varjag advokater har godt erfaring med dette selskapet og har fått inn mange anmeldelser angående Panlegis/Global Corborate Service hva enn dem skulle kalle seg ettersom dem aldri holder et navn og bytter hele tiden på grunn av det dårlige rykte de har på seg.
Christina la igjen en kommentar den 18 feb 2022 01:21:56
Jeg har blitt svindlet av disse og aner ikke hvordan jeg skal få slettet to selskaper som de har opprettet i mitt navn, registrert i England. Panlegis påstår at jeg skylder årsavgift til de på over 60 000kr. Når de påstår dette kan jeg ifølge panlegis ikke slette «selskapene» i England. Hjelper det å politianmelde eller melde de til finansklagenemnda eller forliksrådet?
Åse Hjemlund-Hansen la igjen en kommentar den 9 mai 2022 18:34:20
Jeg har blitt lurt til å opprette et NUF av Global corporate service . Jeg angrer på dette. Jeg har ikke sendt inn signert avtale til Brønnøysundregisteret, den har jeg ikke fått enda. Kan jeg la være å registrere meg der og har jeg angrerett? Jeg er fortvilet etter å ha oppdaget at dette er et suspekt firma som lurer folk. Kan jeg la være å signere avtalen nå? Mvh Åse Hjemlund-Hansen
Ada la igjen en kommentar den 13 mar 2023 18:52:13
Svindel
Mick la igjen en kommentar den 16 mar 2023 18:32:49
Jeg har blitt svindlet av Global Corporate Services/Panlegis-gruppen. De sa at jeg måtte starte et holdingselskap etter at jeg opprettet et enkeltpersonforetak. Jeg er student og de tok 500 euro fra meg som jeg måtte betale via Trustly-betalingsmetoden. Etter at de åpnet dette holdingselskapet (fordi denne tjenesten ikke har noen verdi) angret jeg på det, men kunne ikke få pengene mine tilbake. Jeg har anmeldt Global Corporate Services til politiet, men politiet har ikke nok bevis ennå til å ta dem. Derfor vil jeg anbefale alle å unngå dette selskapet og politianmelde dem når du har blitt svindlet. Disse menneskene er umenneskelige kriminelle og burde sitte i fengsel.
Anonym la igjen en kommentar den 12 jul 2023 22:03:29
SVINDEL!!! SVINDEL!!! SVINDEL!!! SVINDEL!!! Ble oppringt av de etter at jeg opprettet ENK, de ville jeg skulle gå over til NUF. Endte opp med å lure 74.000kr ut av meg i tilegg til å opprette 2 nye firma i mitt navn hvorav et av dem er i England. Jeg har heldigvis ikke signert dokumentene ang fullmakt for firmaene som de bad meg signere. Jeg ringte til banken 8 timer etter at jeg hadde ‘tapt’ 74.000kr da jeg hadde en skikkelig dårlig magefølelse etter å ha lest masse negativt ang svindel fra folkene i Global Corporate Services. Banken tok meg på alvor og stoppet betalingene før det var for sent og jeg fikk tilbakebetalt 72.000kr på konto etter ca 10 timer. HOLD DERE LANG UNNA de ‘hyggelige’ svenskene. Og om dere blir lurt trill rundt, ring banken så fort som mulig og få dem til å stoppe betalingen. Politianmeldelse i tillegg er viktig for ordens skyld slik at banken ser at du tar det alvorlig og ikke prøver å ‘lure’ banken eller noen andre.
Trygg Handel svarte på en kommentar den 16 jul 2023 09:59:02
Hei, takk for din kommentar. Hva ble sagt i telefonsamtalen for å overtale deg til å opprette et NUF med engelsk selskap?

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon