Oppdatert advarsel imot World Trade Register!

Mange mottar i disse dager en epost med et vedlagt skjema ifra World Trade Register.

I eposten står det følgende:

"Dear Madam/Sir,

In order to have your company inserted in the World Trade Register's 2011/2012 edition, please print, complete and return the enclosed form to the following address:

World Trade Register
P.O. Box 3079
3502 GB Utrecht
The Netherlands


Updating is free of charge!"

Merk at det her står det tydelig at "Updating is free of charge!", dvs. det er gratis å gjøre en oppdatering, altså kan det derfor lett misstolkes og at man dermed returnerer skjemaet etter man har fylt det ut.

Med knøttliten tekst på skjemaet står det dog at dere kun skal signere skjemaet dersom dere ønsker en betalt oppføring. Denne koster dere €995 pr år og avtalen strekker seg over tre år, altså blir det totale kravet på €2985.

Hvis dere fyller ut skjemaet og sender det inn uten å signere det så er det gratis, hvis dere skriver under på skjemaet så vil det koste dere dyrt.

Denne "katalogen" har overhode ikke noen som helst verdi men er skapt med hensikt om å villede bedrifter i hele Europa, nettopp derfor anbefaler vi samtlige bedrifter om å slette eposten ifra mailboksen!

Skjemaet World Trade Register ønsker at du skal returnere ser slik ut:

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon