Nordisk Miljöindex

Konto: SE9895000099604206424782

 

Nordisk Miljöindex (nordiskmiljoindex.com) - Nok et verdiløst produkt fra banden bak Gyllenesider.nu og 1891.nu
"Skandinavias største og ledende oppslagsverk for ISO-sertifiserte bedrifter og offentlige etater" - slik presenterer det svenske firmaet Portals sitt produkt Nordisk Miljöindex på sine nettsider, nordiskmiljoindex.com.

For 19 990 kr får dere en "Företagsbeskrivning, infosida, certifikat" på nettsiden. Domenet ble registrert den 13. september 2012 og som eier står en svensk bedrift ved navn "Dupont Media Corporation AB", et firma vi nevnte i vår advarsel mot svindelproduktet 1891.nu da de to firmaene har sterke koblinger til hverandre.
Dupont Media Corporation AB har vært svartelistede i Sverige med forskjellige produkter, blant annet denne fra 2012 og produktene "Isonett.se" og "118818.se".

Her er en lang og god forklaring fra Internetsweden.se om hvordan mye av dette henger sammen.


Til tross for at det er Dupont Media Corporation AB som eier domenet "nordiskmiljoindex.com", er det firmaet Portals som fakturerer for "produktet", altså samme firma som fakturerer for Gyllenesider.nu og 1891.nu. Begge firmaene er basert i Stockholms bydel Solna.

Layouten på fakturaen er identisk med den for Gyllenesider og 1891 og på hjemmesiden til Nordisk Miljöindex så er det også de samme kontaktopplysningene som for de andre svindelproduktene;

E-post: info@portals-se.nu
Kundeservice: Man-fre kl:09.00-12.00
Tel: 08-624 34 14

Et søk på Google på tlf nr "08-624 34 14" gir følgende treff: "Svenskvarningslista.se" - som skal beskytte svenske bedrifter mot svindlere!
Tjenesten benytter også den samme adressen som står oppført til Portals; Box 7060, 170 07 Solna.

Firmaet Portals prøvde før påske via en advokat i Stockholm å få oss å ta vekk våre advarsler mot firmaet da de mener at disse var feil. Vi får hver dag inn nye klager på produktene de selger, samtlige klager utspiller seg på at kunden er utsatt for svindel. Vår advarsel er korrekt og baserer seg på flere titalls saker hvor bedrifter har blitt villedet til å inngå avtaler, nettopp derfor ble advarselen stående.

Det har (og finnes) en rekke svindelprodukter som spiller på akkurat "ISO-sertifisering" av bedrifter, og spesielle kataloger for disse. Vi råder dere til å være ekstra oppmerksomme på disse og som medlem bør dere, som alltid, henvise selgere direkte over til oss.

Vi anbefaler også dere å lese følgende artikkel fra OA.no som ble publisert idag.

Her er en kopi på hvordan fakturaen fra Nordisk Miljöindex ser ut:

Nordisk Miljöindex

Portals

Adresse
Box 7060
SE-170 07 SOLNA


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Pass opp for Gyllenesider som utgir seg for å ringe fra Gule Sider!

Gyllene Sider er nå lagt opp på vår svarteliste, en kataloghai fra samme band som 1891.nu!

Les advarselen på vår Svarteliste her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon