FinnGule.com

Konto: 1430-08-47979

 

FinnGule.com - et nytt svindelprodukt fra banden bak "Finn Bedrift"!

Fremgangsmåten fra disse svenske svindlerne endrer seg ikke - de skifter kun produktnavn når det gamle har "gjort sitt" og for mange negative omtaler finnes om produktet.

Det seneste navnet for disse er "FINNGULE", som er å finne på "finngule.com" som ble registrert allerede den 20. desember 2012, men som det virker er det først nå den har blitt tatt i bruk.

Rapporter fra bedrifter som blitt oppringt av selgere fra "FinnGule" vitner om at de blir presset til å enten velge å betale et større pengebeløp (ca 11-12 000 kr) for en avtale selgeren påstår at de tidligere har inngått (noe som er løgn), eller så kan de "her og nå" på telefon gjøre en avtale som avslutter "oppføringen på siden" - men det innebærer også en faktura i posten, hvor beløpet kun er litt lavere enn det selgeren først hevdet de hadde krav på.

Den som registrerte domenet er Dennis Stifanic, som er styremedlem i den svenske bedriften Online Solide Sweden AB.

Disse skrev vi først en advarsel om 20.11.2012 mot produktet "Finn Forretninger", som siden ble oppdatert med en ny advarsel den 25.01.2013, da de skiftet navn til "Finn Bedrift". Etter dette skrev vi ytterligere en advarsel mot produktet "Finn Selskaper" den  01.02.2013, som ble solgt av den samme bedriften.

Felles for alle disse er at bedriften som fakturerer for "produktene" er Mecomerz KB (Mecomerz Hantering) - som den 23-04-2013 skiftet navn til "Collectiva Öresund KB", alt annet er forøvrig det samme som tidligere. Online Solide Sweden AB er Styreleder for Collectiva Öresund KB.

Fra det svenske registeret kan vi se at bedriften har "Status: företag Har aldrig varit verksam" og at de også mangler innmelding i det svenske momsregisteret.

Oppdatering 14.05.2013:

Fakturerende selskap for tjenesten Finngule.com er ikke samme bedrift som for tidligere tjenester beskrevet her over som ble fakturert av Mecomerz KB (Mecomerz Hantering) / Collectiva Öresund KB. Fakturerende selskap er skiftet til en annen bedrift som er nyregistrert av Dennis Stifanic:

DLN (Ditt lokala nätverk) KB (firmainformasjon)
Org nr: 969764-8724
Adresse: Mellangatan 1, 212 18 Malmö
Bank: Skurups Sparbank
Kontonr: 1430-08-47979

Slik ser den fine hjemmesiden ut som dere skal betale dyre penger på for å stå oppført:

FinnGule.com

Online Solide Sweden AB / DLN (Ditt lokala nätverk) KB

Adresse
Mellangatan 1
SE-212 18 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon