Nordiska Företag

Nordiska Företag er navnet på ytterligere et svindelprodukt fra UPS Media

Så sent som den 30. mai oppdaterte vi vår advarsel mot NSB - Nordens Største Bedrifter, med at de da også sendte ut skjemaer med navnet "Norges Største Bedrifter". Nå har de igjen endret produktnavnet - denne gang til "Nordiska Företag".

Skjemaet som blir sendt ut er identisk med tidligere skjemaer fra aktøren, med den lille forandringen at de igjen har skiftet logoen oppe i venstre hjørne. På skjemaet fremgår det ikke hvilken nettside det er de ønsker å publisere den aktuelle annonsen på, men på det anonym-registrerte domenet nordiskaforetag.com finner vi den samme logoen. Domenet ble registrert den 15. mai i år og siden er med andre ord splitter ny - dette til tross for at selgeren hevder at du skal ha annonsert hos dem tidligere.

Produktet selges inn på samme måte som alle de andre produktene aktøren står på Svartelisten med, nemlig ved at selger hevder at skjemaet dere skal signere og returnere gjelder oppsigelse av et engasjement, ikke at det egentlig er et bestillingskjema gjeldende verdiløse annonser. I en hektisk hverdag er det derfor lett at beslutningstagere å overse det som står med liten skrift og at skjemaet derfor blir signert.I liten skrift står det at du ved signering utfører bestilling på x antall annonser til x antall kroner.

Aktøren har som sagt flere svindelproduktet og de vi kjenner til er (i rekkefølge med eldst først):
"Nordic News" (vår advarsel - publisert 19.06.2012)

"Scandinavian Companies" (vår advarsel - publisert 12.10.2012)

"Scandinavian News" (vår advarsel - publisert 25.01.2013)

"Nordens Største Bedrifter" (vår advarsel - publisert 27.02.2013)

"Norges Største Bedrifter" (vår advarsel - publisert 30.05.2013)

"Nordiska Företag" (er spesifisert i denne advarselen)

Til alle dere bedriftsledere; be eventuelle sommervikarer og sekretærer om å lese advarslene og at de under ferietider benytter seg noe hyppigere av våre tjenester.

Slik ser skjemaet fra Nordiska Företag ut:

Nordiska Företag

UPS Media

Adresse
Bygdøy Alle 14
0262 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Norges Største Bedrifter - akkurat samme som Nordens Største Bedrifter

Foruten om nytt telefon- og faksnummer i tillegg til det nye navnet så er alt annet akkurat det samme som første gang vi advarte mot aktøren.

Les vår oppdaterte advarsel på Svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon