Opplysningstjenesten

Konto: 9801.28.98304

Publisert: 29.05.2017

Fakturaene blir sendt ut av enkeltpersonforetaket "Opplysningestjenesten Salberg", registrert i Oslo.

På fakturaen står det at tjenesten man skal betale drøye 4 000 kr for er "Opplysningstjenesten bedrift - bransjeoppføring".

Nettsiden som står oppført er "opplysningstjenesten.no" - her finnes det dog ingen nettside og domenet er ledig for registrering. Derimot har vi funnet en nettside til aktøren på domenet "opplysningstjenesten.com" - en meget enkel side laget via SimpleSite og som helt mangler funksjon.

Foretaket er ikke MVA-registrert pr dags dato, men en MVA utregning er med på faktura. Utregningen er dog veldig merkelig og ser ut til å ha blitt gjort bakvendt, da enhetsprisen har blitt angitt inklusive MVA og er høyere enn angitt MVA grunnlag.

Dette er ikke første gang innehaver av foretaket har vært involvert i fakturasvindel. I en artikkel fra 2007 i Bergens Tidende, kan man bl.a lese følgende:

"Salberg er anmeldt av over 100 personer over hele landet fra 2003 til 2005, og er nå siktet for bedrageri. Det bekrefter politiinspektør Morten Daae i Vestfinnmark politidistrikt."

Den gangen het produktene "Norsk Markedsservice" og "Norsk Internettregister". Nå heter det Opplysningstjenesten, men felles for alle tre er at man betaler for luft.

Slik ser en faktura fra Opplysningstjenesten ut:

Opplysningstjenesten

Opplysningestjenesten Salberg

Adresse
Økernveien 145
0580 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon