World Patent & Trademark Service

Konto: CZ93 0800 0000 0019 2968 0273

Publisert: 01.11.2017

Pass opp for World Patent & Trademark Service

Skjemaet som blir sendt ut gjelder en registrering i WTPS sin database og kan lett forveksles med en vanlig faktura med betalingskrav. Skjemaet er merket med "Registration of the International Trademark" og står med et ordrenummer.

Med veldig liten tekst står det at registreringen ikke medfører at dere får varemerket eller patent registrert i noen offisiell database, men at det kun gjelder for WTPS sin interne database. En database som er helt verdiløs og kun skapt slik at de har en plattform å utføre svindelen fra.
For denne verdiløse "registreringen" krever aktøren nærmere 17 000 kr.

World Patent & Trademark Service er registrert i Tsjekkia under WPT service s.r.o. Vi har tidligere advart mot WDTP s.r.o, som også er registrert i Tsjekkia - som sendte ut nesten identisk skjema i 2011.

Slik ser utsendelsen ut:

World Patent & Trademark Service

WPT service s.r.o

Adresse
Korunni 2569/108
101 00 PRAHA 10


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon