Førstehjelp pakke XL

Konto: RS3526 5100 0000 1961 9465

Publisert: 27.11.2017

Falske fakturaer fra Serbia for en "Førstehjelp pakke XL"

Vi ønsker å advare mot fiktive fakturaer som blir sendt ut av den serbiske bedriften "Obducat d.o.o". Utsendelsen kommer med produktbeskrivelsen "Førstehjelp pakke XL". På de fakturaer vi har fått ta del i så er prisen lagt til ca 20 000 kr. Teksten er skrevet på blanding av norsk og svensk.

Innehaver av bedriften Obducat d.o.o i Serbia er Stevan Petrovic. Samme person står registrert på en estlandsk firma ved navn "Aid Pharmacy OÜ", som vi advarte mot allerede høsten 2015 da de hadde utsendelser av falske fakturaer, også den gang merket med "Førstehjelp pakke XL".

Banden bak denne utsendelsen har også koblinger til flere svartelistede produkter/tjenester ifra mange forskjellige land.

Slik ser en faktura fra selskapet ut:

Førstehjelp pakke XL

OBDUCAT D.O.O

Adresse
Jurija Gararina 231
110 73 Belgrad -SRB


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon