ITR - Varemerkepublikasjon

Konto: IBAN: MT69STBA19116000200050602274503

Publisert: 15.02.2018

Advarsel mot ITR-Register!

Den polske bedriften "ITR" sender for tiden ut skjemaer for varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Varemerkepublikasjon" og det skapes inntrykk av å være en offisiell internasjonal registrering av deres varmemerke. Utsendelsen er skrevet på dårlig norsk, antakeligvis oversatt via Google Translate.

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter oppmerksomme på at dette kun er et sleipt tilbud, på lik linje med så mange andre utsendelser vi tidligere har advart mot - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Dette firmaet ønsker betalt for å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 13 300 kronene som disse ønsker for denne tjenesten, vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn i denne bedriftens verdiløse database (itr-service.com) over varemerker, noe som ikke har noen offisiell betydning for deres varemerke i det hele tatt.

Vi oppfordrer alle våre lesere om å pent å stå over/kaste tilbudet fra denne useriøse aktøren.

Slik ser utsendelsen fra ITR-Register ut:

ITR - Varemerkepublikasjon

ITR Register

Adresse
Al. Jerozolimskie 155 lok.U3
02-326 Warsaw, Poland


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon