Campingguiden.no - Fylkesguiden.no

Konto: 1503.24.61406

Publisert: 27.04.2018

Vær oppmerksomme på fakturaer gjeldende Campingguiden.no og Fylkesguiden.no

Bedriften Kartforlaget AS (tidlig. Poi nordic AS) har vært formål for klager fra våre medlemsbedrifter over en lengre periode, men med økende frekvens i 2018. Aktøren drifter sidene/tjenestene Campingguiden.no og Fylkesguiden.no, og vi ønsker å understreke at denne advarselen ikke begrunner seg i tjenestenes nytteverdi, men basert på useriøse faktureringsrutiner og manglende grunnlag for utsendte faktura.

Aktøren har hittil unnlatt å presentere gyldig grunnlag for utstilte fakturaer, og oftest møtes våre innsigelser mot kravene med uteblivende svar fra aktøren.

På utstilte faktura til campingplasser står det oppført "campingguiden.no" og "Norsk Campingguide.no". Nettadressen til "Norsk Campingguide.no" er egentlig "norskcampingguide.no" og er en "speil-side" (identisk side) til den andre nettadressen- Campingguiden.no. Dette er problematisk og villedende, da Norsk Campingguide er en tjeneste som leveres av NHO Reiseliv på nettsiden camping.no. Dette mener vi er grunn til at Kartforlaget AS valgt å legge til denne "skrivefeilen" i nettadressen på faktura - for å spille på navnelikhet med NHO Reiseliv sin tjeneste. NHO Reiseliv bekrefter ovenfor Trygg Handel at de også mottatt flere klager på denne aktøren fra medlemsbedrifter som mottatt faktura uten å ha foretatt noen bestilling.

Dette er ikke den eneste "navnelikheten" aktøren har misbrukt. På en del fakturaer, spesielt de markert med Fylkesguiden.no, står det oppført en produktbeskrivelse "tryggerehandel.no". På denne nettsiden, som er en enkel Wordpress-blogg, står bland annet følgende:

"Velkommen til Tryggerehandel.no

Tryggerehandel.no tilbyr en tjeneste som gjør deres arbeid tryggere og enklere.  Som kunde hos oss vil du slippe å diskutere med telefonselgere og få hjelp med å velge riktig markedsføring."

I tillegg til åpenbar renomêsnylting av vårt varemerke, har vi liten tro at aktøren har som formål å faktisk levere en slik tjeneste.

Vi anbefaler alle som mottar en faktura fra Kartforlaget AS, under Fylkesguiden.no eller Campingguiden.no, å granske om det faktisk foreligger en bestilling av tjenesten. Dere kan alltid kontakte oss for hjelp og bistand til fakturatvister og oppsigelse av avtaler.

 

Campingguiden.no - Fylkesguiden.no

Kartforlaget AS (tidlig. Poi nordic AS)

Adresse
Pb. 6924 St. Olavsplass
0130 OSLO


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Linda Kristin Grøtting Knudsen la igjen en kommentar den 16 jun 2018 15:05:02
Hei. Vedrørende min fars campingdrift, tok jeg over ansvaret for det økonomiske i en sykdomsperiode hvor han selv ikke kan drive camping. Han hadde tre ubetalte fakturaer hvor det står campingguiden, kartforlaget og Poi Nordic, hvor alle har cirka samme sum og dato, på rundt 1000 kroner. Jeg kontaktet dem på telefon, og ingen tar opp. Har lagt igjen beskjed om at de må dokumentere deres avtale med min far, men har ikke fått svar. Jeg velger å ikke betale uten å berøre saken mer pr nå, da det allerede stod betalingspåminnelse på alle tre, og jeg ikke kunne finne noen andre fakturaer som hadde kommet tidligere. Godt å se deres tilbakemelding om slike useriøse firma, og takker for hjelpen. Jeg kommer tilbake til dette dersom det blir noe mer etterspill, og jeg trenger råd. Synes imidlertid det er trist at slike firma får fortsette, hvor de kan lure folk til å betale for en unyttig tjeneste. Finner ingen direkte reklame for min fars firma som ligger inne på deres sider. Noe jeg støtter meg til i forhold til denne saken. Mvh Linda K. G. Knudsen
Lonin Gård & Camping la igjen en kommentar den 16 mar 2020 18:03:39
Ikke betal! Vi har fått en faktura på over 6000,- uten å ha bestilt noe. Vi har nå også fått inkasso, men etter å ha sjekket, er det for mange punkt som gjør at jeg finner dette firmaet meget useriøst! For eksempel har de ikke levert årsregnskap siden 2018 og sender likevel ut faktura på ubestilte produkter. Dessuten er vår camping er på deres kart plassert like ved Galdhøpiggen og ikke der den faktisk ligger i et helt annet fylke. Jeg har sendt epost om at de må bevise at vi har bestilt varen før vi evt betaler. Hvis jeg skal betale for en vare, må i alle fall campingen ligge riktig plassert i riktig fylke!

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon