HMS-service

Konto: 4212.20.76185

Publisert: 27.08.2018

Fler falske fakturaer merket med HMS-Service

Vi har tidligere skrevet flere advarsler mot en bande fra Trondheim som i flere år har sendt falske fakturaer vedrørende HMS-Service, fra forskjellige enkeltpersonforetak.

Avsender av de falske fakturaene denne gangen er enkeltpersonforetaket HMS-Service Wiik, som ble opprettet for en uke siden - 20.08.2018. Beskrivelse er "HMS veil. 2018" og med en linke til "regelhjelp.no" som driftes av Arbeidstilsynet sammen med flere andre etater - i et forsøk å gi fakturaen falsk legitimitet.

Avsender oppgir MVA bak org.nr og fakturerer med moms, uten å være registrert i MVA-registeret.

Innehaver av bedriften har tidligere hatt roller i det hardt kritiserte "Teleregisteret" (les mer her) og Rettinvest (les vår advarsel her).

Vi anbefaler alle mottakere av fakturaene til å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende inn en kopi til oss.

HMS-service

HMS-Service Wiik

Adresse
Flathaugvegen 10
7715 STEINKJER


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon