Eco clean - Idediv

Konto: BG- Bulgaria

Publisert: 27.11.2018

Ny masseutsendelse av falske fakturaer fra kjent svindelfirma

European Finance og Idediv er begge gjengangere på vår svarteliste med flere typer "produkter". Denne gangen er utsendelsen merket med begge aktørene - i tillegg til en kopiert logo fra et rengjøringsfirma på øya Fiji (Eco Clean).

Produktet er det samme som på forrige utsendelse - Envirostar Super Ultra. Denne gangen får man 140 L av "Hyperrengjøringsmidlet" til 26 460 kr.

Betaling skal skje til en konto i Bulgaria.

Vi anbefaler alle mottakere til å politianmelde svindelforsøket.

Eco clean - Idediv

European Finance / Idediv

Adresse
Råckstavägen 36
168 36 Bromma


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Svein Johannessen la igjen en kommentar den 26 nov 2018 09:42:45
St. Paul skole har mottatt en stor mengde fakturaer fra Idediv. Vi har i utgangpunktet tenkt å ikke foreta oss noe, men ser at dere foreslår politianmeldelse og retursending av faktura med påskrift om anmeldelsen. Vi har ikke særlig lyst til å være i direkte kontakt med svindlerne, for å unngå spam-mail etc., men politianmelder gjerne saken dersom dere mener det er viktig.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon