HMS-Service 2019

Konto: NO- Norge

Publisert: 22.01.2019

Pass på sleipe "tilbuds-fakturaer" vedrørende HMS

Vi har tidligere skrevet en rekke advarsler mot forskjellige utsendelser av "tilbuds-fakturaer" vedr. HMS-Service fra en bande i Trondheim, bl.a denne i 2016 og denne i 2017/2018.

Nå skjer nye utsendelser merket med HMS-Service 2019, med avsender "HMS KONTROLL".

Tilbudet står skrevet på en ferdig utfylt giroblankett og utifra klagene å bedømme så tror de fleste at det er en faktura og at det foreligger et krav om betaling. Dette er i realiteten kun et sleipt tilbud som man står fritt til å betale eller kaste.

På utsendelsene står følgende:
"Ved innbetaling vil Hms Kontroll bistå med HMS-Service. Dette innebærer full veiledning innen internkontroll. Det vil bli tilsendt en HMS-håndbok med veilednings instruks. Alle henvendelser ifbm med dette tilbudet sendes til hms-kontroll@outlook.com. NB: dette er en betalingsgiro."

Bedriften, et enkeltpersonforetak med juridisk navn HMS KONTROLL JOAKIM HOKSTAD, fakturerer med MVA på utsendelsene men er ikke registrert i MVA-registeret ifølge Proff.no.

Vi anbefaler alle mottakere av disse "tilbuds-fakturaene" til å politianmelde forholdet som et forsøk på bedrageri.

HMS-Service 2019

HMS KONTROLL JOAKIM HOKSTAD

Adresse
Lade alle 18B
7041 Trondheim


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Heidi Bodilsen la igjen en kommentar den 15 apr 2020 06:35:31
Mottatt i dag med tekst HMS-Service 2020

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon