HMS-Service 2019

Konto: NO- Norge

Publisert: 22.01.2019

Pass på sleipe "tilbuds-fakturaer" vedrørende HMS

Vi har tidligere skrevet en rekke advarsler mot forskjellige utsendelser av "tilbuds-fakturaer" vedr. HMS-Service fra en bande i Trondheim, bl.a denne i 2016 og denne i 2017/2018.

Nå skjer nye utsendelser merket med HMS-Service 2019, med avsender "HMS KONTROLL".

Tilbudet står skrevet på en ferdig utfylt giroblankett og utifra klagene å bedømme så tror de fleste at det er en faktura og at det foreligger et krav om betaling. Dette er i realiteten kun et sleipt tilbud som man står fritt til å betale eller kaste.

På utsendelsene står følgende:
"Ved innbetaling vil Hms Kontroll bistå med HMS-Service. Dette innebærer full veiledning innen internkontroll. Det vil bli tilsendt en HMS-håndbok med veilednings instruks. Alle henvendelser ifbm med dette tilbudet sendes til hms-kontroll@outlook.com. NB: dette er en betalingsgiro."

Bedriften, et enkeltpersonforetak med juridisk navn HMS KONTROLL JOAKIM HOKSTAD, fakturerer med MVA på utsendelsene men er ikke registrert i MVA-registeret ifølge Proff.no.

Vi anbefaler alle mottakere av disse "tilbuds-fakturaene" til å politianmelde forholdet som et forsøk på bedrageri.

HMS-Service 2019

HMS KONTROLL JOAKIM HOKSTAD

Adresse
Lade alle 18B
7041 Trondheim


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Heidi Bodilsen la igjen en kommentar den 15 apr 2020 06.35.31
Mottatt i dag med tekst HMS-Service 2020

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon