File Maker Pro advance (kopiert varemerke)

Konto: GB- Great Britain

Publisert: 26.03.2019

Pass på falske fakturaer merket med File Maker Pro (kopiert varemerke)

Det britiske firmaet (med svensk kobling) 3AP Consulting Ltd (firmainformasjon) har nylig gjort en større utsendelse av falske fakturaer merket med File Maker Pro. Selskapet har vært å finne på vår svartelisten siden våren 2018, da de fakturerte for falske "ISO-krav". I tillegg er aktøren oppført med to andre produkter på listen; "Evirostar Super Ultra" og "Finn Bedrift" - sistnevnte er fortsatt veldig aktiv (les advarsel her).

Denne gangen ønsker de 1 940 € for 4 stk. Filemaker Pro advance lisenser, som dere ikke har bestilt, og ikke vil motta ved betaling.

FileMaker produktet er populært å bruke blant svindlere som sender falske fakturaer. Vi har tidligere advart mot utsendelser bl.a i 2015 og 2017.

Vi anbefaler mottakere om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

 

File Maker Pro advance (kopiert varemerke)

3AP Consulting LTD

Adresse
1 High Lane
SK6 8JD Stockport, UK


  • Organisasjonsnummer: UK12264776
  • Epost: 3ap@collector.org
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon