webex

Konto: SE- Sverige

Publisert: 09.05.2019

Ny svensk domenesvindler - 2 av 2 - Webex

Vi publiserer idag to nye advarsler mot svenske domenesvindlere ved navn NordicDomains og Webex, som begge driftes av samme bande. For å lese advarselen mot NordicDomains - klikk her.

Webex bruker den samme svindelmetoden som tidligere svenske domenesvindlere har brukt; de ringer deg opp og påstår at "noen" ønsker å registrere et eller flere domener med det samme navnet som .no-domenet du allerede eier, men under andre topp-domener - som .eu, .info, .org osv. Eier du f.eks bedrift.no vil de påstå at noen ønsker å bestille domenet bedrift.com/org/info etc. - og de ringer deg opp fordi at de er "pålagte" å kontakte deg først ettersom at du har "førsterett" på disse pga. ditt eierskap av .no-domenet.

Dette er selvsagt ren oppspinn og skremselspropaganda som de bruker for å skremme offeret til å treffe en beslutting de ellers aldri hadde truffet. Prisen de selger disse for er 10-dobbelt av normalpris, og skal gjelde for "10 år".

Webex er koblet til en velkjent svindelgruppering med mange forskjellige oppføringer på vår svarteliste.

Aktøren mangler i skrivende stund en egen nettside. Webx.nu er i skrivende stund et parkert domene uten innehold som ble registrert for tre dager siden - 06.05.2019.

Vi fraråder selvsagt alle norske bedrifter fra å føre noen samtale med firmaet, men hvis du har vært uheldig og leser dette etter at du har blitt lurt - politianmeld forholdet og kontakt oss for ev. assistanse.

webex

OMSAP Media AB

Adresse
Lagundavägen 14
749 61 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: 556943-9481
  • Telefon: 735744283
  • Epost: faktura@webx.nu
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon