SecureServerSystems

Konto: DE- Tyskland

Publisert: 28.06.2019

Pass på falske fakturaer merket med SecureServerSystems

En internasjonal svindelbande med flere tidligere oppføringer på vår svarteliste er nå igang igjen med nye utsendelser. Tidligere har det gjaldt File Maker Pro advance (kopiert varemerke), ISO / ISO Sertifikat 2019 og finn (kopiert varemerke) / finn bedrift / Søk bedrift.

Denne gangen er kravbrevene merket med "SecureServerSystems" og som avsender står "Davas Group" med en oppgitt adresse i Amsterdam, Nederland. Vi får ingen treff på hverken navn eller oppgitt organisasjonsnummer i det hollandske bedriftsregisteret og opplysningene er mest sannsynlig fiktive.

De ønsker 1 929 Euro for en "Dedicated Server +AAA" i en 12 mnd. periode. Betaling skal skje til en tysk konto i Deutsche Handelsbank AG.

Vi anbefaler mottakere om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

SecureServerSystems

Davas Group

Adresse
Kattengat 11
1012 SZ Amsterdam, NL


  • Organisasjonsnummer: 12891121
  • Epost: ds-invoices@financier.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Nor Slep AS la igjen en kommentar den 26 aug 2019 07.26.56
Mottatt faktura fra Trade Markregister, med gateadresse Kattengat 18. Faktura nogenlunde lik som bilde. Org,nr 13172901

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon