FileMaker. (kopiert varemerke)

Konto: BE - Belgia / GB - Storbritannia

Publisert: 14.12.2022 (Oppdatert: 23.01.2023)

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med FileMaker!

En svindelbande med en rekke oppføringer på vår svarteliste er igang igjen med nye utsendelser av svindelfakturaer rettet mot norsk næringsliv og kommuner.

Denne gangen ønsker de 2 934 Euro (ca. 30 500 kr) for hva de beskriver som:

«Bruker lisenser / File Maker Pro advance - 6 stk.
Periode 12 Måneder
------------------
Filemaker bruker lisenser 2023
»

Det har vært en gjenganger gjennom de 14 årene vi har advart mot slike utsendelser at en svindelaktør har kopiert det flotte databaseverktøyet fra Apple, og misbruker varemerket i forbindelse med masseutsendelser av falske fakturaer.

Avsender denne gangen står på faktura som Inzile Group med en adresse og bankkonto i Belgia. Selskapet er dog egentlig registrert i Storbritannia med navnet «INZILE GROUP LTD» (firmainformasjon) med en svensk mann bosatt i Skåne som registrert direktør. Bedriften er helt fersk da registrering ble gjort så nylig som 21.11.2022.

Domenet til epostadressen som står opplyst på faktura, invoice@inzilepayservice.com, er registrert anonymt den 20.11.2022.

Vi anbefaler alle mottakere av en slik svindelfaktura om å anmelde forholdet til politiet, og også gjerne sende oss en kopi for vår egen statistikkføring samt en grundigere advarsel.

-

Oppdatering - 23.01.2023:

Utsendelsene skjer nå med «Lucasv» som utstiller og betalingsmottaker av disse falske Filemaker-fakturaene. Banden opererer med flere selskaper samtidig, og «Lucasv» har vi tidligere advart mot som utstiller av falske fakturaer i en annen versjon.

-

FileMaker. (kopiert varemerke)

Inzile Group / LUCASV

Adresse
Avenue Louise 12 / Koningsstraat 25
BE-1050 / BE-1210 Brussels, Belgia


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon