ISOTORGET

Konto: SE5460000000000636614158

 

Advarsel mot ISOTORGET - verdiløs ISO-katalog av kjent svindelbedrift

ISOTORGET tilføyes i rekken blant verdiløse ISO-kataloger på nett som har dukket opp den siste tiden. Så sent som 23. august skrev vi følgende advarsel mot produktet ISONordic.

Av ISOTORGET får dere en faktura gjeldende et "Isocertifikat" for ISO 14001:2004 til prisen av 7 894 kr + en "Administrationsavgift" om 75 kr + et "Miljøgebyr" om 41 kr, som resulterer i en totalsum på 8 010 kr pr sertifikat (som i realiteten innebærer en oppføring på nettsiden isotorget.com).

Vi har vanskelig å se hvorfor man skulle ønske å stå oppført med en ISO-sertifisering på denne siden da få eller ingen kjenner til at den eksisterer, og man blir ikke mer overbevist ved å besøke siden for å lese hva som står der. Det lille stykke svensk tekst som står på siden er kopiert fra en annen nettside, nemlig isodelen.se.

Det blir heller ikke bedre av at ISOTORGET allerede er på en varslingsliste hos våre svenske naboer.

Det fakturerende selskapet er DLN, som det står på fakturaen, eller DLN Din Leverantör öresund KB som er hele navnet på den svenske svindelbedriften. Navnet er ganske nytt for bedriften som tidligere hette Collectiva Öresund KB og før det Mecomerz KB - firmanavn som dere kanskje husker fra våre advarsler mot katalogene "Finn Forretninger", "Finn Bedrift", "Finn Selskaper" og "FinnGule.com".

I advarselen mot FinnGule skrev vi blant annet følgende:

"Fakturerende selskap for tjenesten Finngule.com er ikke samme bedrift som for tidligere tjenester beskrevet her over som ble fakturert av Mecomerz KB (Mecomerz Hantering) / Collectiva Öresund KB. Fakturerende selskap er skiftet til en annen bedrift som er nyregistrert av Dennis Stifanic:

DLN (Ditt lokala nätverk) KB
Org nr: 969764-8724
"

For å ikke forvirre, som antageligvis er det svindlerne prøver å gjøre, så er det ovennevnte firmaet som heter DLN et annet firma enn det DLN som fakturerer for ISOTORGET. De to bedriftene har dog felles styre, og begge personene i styret har ytterligere styreverv i andre svindel- eller "mindre seriøse" bedrifter som opererer på det svenske markedet.

Siden den 30. september har det pågått forhandlinger i den svenske Lagmannsretten mot svindelen utført av firmaet "Företagslansering Sverige AB", som har koblinger til de produkter vi tidligere skrevet om og som ble fakturert av samme bedrift som nå fakturerer for ISOTORGET, da under navnet Mecomerz KB.

Domenet -isotorget.com- er registrert på det gamle bedriftsnavnet Mecomerz KB.

Oppdatering 11.11.2013:

Disse fakturerer også fra selskapet vi har nevnt ovenfor - "DLN (Ditt lokala nätverk) KB", med org. nr: 969764-8724.

Videre oppgir de adressen: Drottninggatan 31, 411 14 Gøteborg - SE

Og IBAN kode for betaling er: SE3693 0000 0000 1252 1107 86

Slik ser fakturaen fra ISOTORGET ut:

ISOTORGET

DLN din leverantör öresund KB

Adresse
Borrgatan 5
SE-211 24 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

FinnGule.com - et nytt svindelprodukt fra banden bak "Finn Bedrift"!

Fremgangsmåten fra disse svenske svindlerne endrer seg ikke - de skifter kun produktnavn når det gamle har "gjort sitt" og for mange negative omtaler finnes om produktet.

Det seneste navnet for disse er "FINNGULE", som er å finne på "finngule.com".

Les vår advarsel mot produktet på vår Svarteliste her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon