Mittfylke.no / Finn-opplysninger.com

Konto: SE9860000000000706775988

 

Mer svensk annonsesvindel - Mittfylke.no

De svenske svindlerne bak "Mittfylke.no" har generert en del klager den siste tiden.

Svindelmetoden Mittfylke.no bruker, er akkurat den samme som for de aller fleste andre svenske annonse-svindlerne dere kan lese om på vår svarteliste - de ringer deg opp, ber deg å signere et skjema pr faks eller ber deg svare "ok" på en epost for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten vil signering innebære en bestilling av annonser på mellom 80 til 100 000 kr på verdiløse nettsider.

På skjemaet dere får tilsendt finnes det ikke mye av bedriftsinformasjon om hvem som står bak produktet.

De eneste opplysninger som står er følgende:
Tlf: 81503080
Faks: 81503081
Epost: firmapost@mittfylke.no
Nettadresse: www.mittfylke.no

Domenet -mittfylke.no- er registrert av FORSAND DOMENE FORENING.

Noe som dog har gitt resultat er det faktum at aktøren også har et annet domene, nemlig mittfylke.net som er en "speil-side" av mittfylke.no.

Dette domenet er registrert av den svenske bedriften Labian AB (firmainformasjon) den 17. september i år. Ser vi tilbake på den første klagen vi mottok så står det også på det skjemaet at annonseringen gjelder for nettsiden Mittfylke.net - og altså ikke .no som de nå på senere tid har skiftet til.

Vi finner ikke noen koblinger med andre svindelbedrifter fra firmainformasjonen til Labian AB, men derimot finnes det veldig mange likhetstrekk med mange, mange andre lignende svindelprodukter og det er med stor sannsynlighet "erfarne" menn som skjuler seg bak "målvakter".

Oppdatering 13.11.2014: Disse ser nå ut til å ha skiftet produktnavn til Finn Opplysninger (finn-opplysninger.com) da domenet Mittfylke.no videresender til (er en speil-side av) finn-opplysninger.com. I øvrig er metode o.l samme som før.

Slik ser en faktura fra Finn-Opplysninger ut som dere absolutt ikke skal betale!

Mittfylke.no / Finn-opplysninger.com

Labian AB

Adresse
Box 4072
SE-163 04 Spånga


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon