Hjelp CPA

Konto: 1822.44.77771

 

Falske fakturaer merket med avsender "Hjelp CPA" har blitt sendt ut til et ukjent antall bedrifter den siste tiden.

Noe som vi har gjort oss bemerket er at samtlige klagere kan opplyse at de aldri har mottatt originalfaktura, men de bare har fått lempet et "Inkassovarsel" i postkassen. Noe som vi også stiller spørsmål til er hvorfor ingen av klagerne har tidligere kjennskap til Hjelp CPA.

På f. eks. kopien dere kan se her under så står det følgende opplysninger:
Fakturadato: 10.01.2014
Forfallsdato: 10.02.2014
Ordredato:   10.01.2014
Varslingsdato: 27.01.2014

Og på et annet sted på dette inkassovarslet står det "Vi kan dessverre ikke se å ha mottatt Deres betaling for denne regning."

Merk at det her over står Ordredato: 10. januar, og at forfalldato enda ikke har passert, men enda så ønsker Hjelp CPA betalt 9,5% i "forsinkelsesrente" allerede fra den 20. januar.

På inkassovarslet står det at Hjelp CPA ønsker betalt for "Google markedsføring", noe som ikke sier veldig mye om hva det egentlig er de ønsker betalt for, da det finnes veldig mange måter å markedsføre seg på Google.

Aktøren benytter seg av domenet usandosegundos.com, men her trenger man et passord for å komme inn på siden, så noe mer informasjon er det ikke å finne her.

I de sakene vi har fått innsyn i, har Hjelp CPA fakturert med to forskjellige priser (men begge med "25% rabatt"), den ene er på 1 980 kr og den andre prisen er på 2 490 kr.

Helt siden vi fikk inn første klagen prøvet vi å få svar fra aktøren om hva disse kravene gjelder og på hvilken måte "kunden" skulle ha utført en bestilling.
Vi har kun fått to korte svar fra aktøren på våre henvendelser, det ene var "Vi krediterer" og det andre "Kan ikke se at det er en kunde".

Noe svar på våre spørsmål om tjenesten og hvorfor bedriftene mottatt disse inkassovarslene uteble. Vi ga derfor på fredagen 31. januar Hjelp CPA frist frem til kl. 16:00 igår (4. februar 2014) til å svare på disse spørsmålene før vi definitivt konkluderte med at de var falske utsendelser.

Firmaet bak utsendelsen er et enkeltpersonforetak ved navn "Hjelp Cpa", som nå ifølge Brønnøysundregistrene ble slettet i mandags, 3. februar 2014. Vi håper at våre henvendelser bidro til å stenge ned bedriften og den useriøse virksomheten.

Vi ønsker å klargjøre hvorfor vi skriver denne advarselen til tross for at firmaet nå er avviklet. Det skyldes at det fortsatt finnes fakturaer/inkassovarsler i omløp hos bedrifter, altså er det fortsatt flere bedrifter som kan la seg lure/skremme til å innbetale kravet til oppgitt kontonummer, hvis ikke kontonummeret også er stengt ned - noe som vi ikke kan si sikkert.

Hvis dere har mottatt en faktura eller inkassovarsel fra Hjelp CPA, anbefaler vi dere å sende oss en kopi av kravbrevet og politianmelde forholdet som forsøk på bedrageri.

Hjelp CPA

Hjelp Cpa

Adresse
Pb. 40
2601 LILLEHAMMER


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Falske fakturaer fra Digital Publisering / Phil Publisering

Aktøren sender ut falske fakturaer med utydelig produktbeskrivelse.

Les mer på vår svarteliste her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon