Ink & Toner Depot

Konto: EE2610 1022 0227 6792 20

 

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med Ink & Toner Depot - sendt fra det kjente svindelselskapet Europa Upplysningen

Den 28. februar advarte vi mot utsendelser av falske fakturaer merket med "ISO-Verket" som ble sendt ut av det samme firmaet (som da het Europa Porten OÜ) og denne advarselen har vi oppdatert flere ganger etterhvert som at aktøren skiftet firmanavn og/eller kontonummer. Europa Upplysningen har også sendt ut falske fakturaer til Tyskland om en "førstehjelpen-koffert" - som det fremkommer i kommentarfeltet for førstnevnte advarsel.

De har nå lagt til ytterligere et "produkt" til sin svindel-portefølje - Ink & Toner Depot. Fakturaene hevder at dere skal betale for "3-pakk tonerkassetter" til en pris  av 3 339 kr stk. - med f.eks 5 antall som dere kan se på eksempelfakturaen her under - noe som utgjør en totalsum på 16 695 kr.

Bedriftsopplysinger til firmaet og betalingsopplysinger er:
Europa Upplysningen
Söle 53
10311 Tallin

Bank: AS SEB
IBAN: EE2610 1022 0227 6792 20
BIC: EEUHEE2X

I øvrig står det kun en mail-adresse for å kontakte firmaet - info@inkdepot.eu. Domenet -inkdepot.eu- er uten noen nettside og er registrert for (i skrivende stund) kun en uke siden, den 13. mai 2014.

Domenet står registrert på dette svenske firmaet, men har oppgitt mail-adressen info@isoverket.com - som ble brukt av det tidligere svindelproduktet.

Slik ser fakturaen merket med Ink & Toner Depot ut:

Ink & Toner Depot

Europa Upplysningen OÜ

Adresse
Söle 53
EE-10311 Tallin


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel mot svindelproduktet ISO-VERKET!

Vi har i det siste advart mot flere ulike "ISO-kataloger" som er rene svindelprodukter, som f. eks Isofakta/Isonordic/DKG.

Vi ønsker nå å advare mot ytterligere en "ISO-katalog" - ISO-VERKET.

Les hele vår advarsel på svartelisten her.

Les mer
Hydro Aluminium Rolled Products AS la igjen en kommentar den 7 okt 2014 06.51.14
Hei, Vi har mottatt faktura fra Europa Upplysningen OÜ med samme org.nr. som nevnt ovenfor. Fakturaen har logo med SECURE, og produkte er Dedicated Server+3 Secure data server.
NCC Roads AS la igjen en kommentar den 7 okt 2014 11.16.08
Hei, vi har også mottatt faktura fra Europa Upplysningen OÜ med samme org.nr og med produkt "Dedicated Server 2".
Papyrus Norge AS la igjen en kommentar den 12 nov 2014 12.36.02
Hei. Mottatt svindelfaktura fra Europa Upplysningen med samme org,nr og adresse, men med nytt kontonummer. Produktet denne gangen er ISO-fakta og prisen er 14 789.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon