Sertifikat Index (Europa Upplysningen)

Konto: EE191010220227678182

Falske fakturer fra Sertifikat Index (Europa Upplysningen)!

Vi har nå mottatt veldig mange henvendelser vedrørende falske fakturaer merket med Sertifkatindex, hvor avsender er Europa Upplysningen med base i Tallin.

Senest den 06. juni la vi opp en advarsel mot svindelproduktet Sertifikatindex, men da var det en annonsesvindel med den anerkjente svindelmetoden hvor du blir oppringt av en selger som ber deg signere på noe de hevder gjelder en oppsigelse. Dette produktet ble fakturert fra et annet firma, nemlig det svenske selskapet IT-Merchandise Solutions AB og med et svensk kontonummer.

De nye fakturaene som har blitt sendt ut er helt enkelt falske fakturaer uten noen tidligere kontakt, og avsender er som sagt det estlandske firmaet Europa Upplysningen OÜ med sin bankkonto i Estland - IBAN: EE1910 1022 0227 6781 82

Europa Upplysningen har vi allerede svartelistet med to ulike produkter - Isoverket.com og Ink & Toner Depot. Sistnevnte advarte vi imot så sent som 20. mai 2014. Layouten på fakturaene for Sertifikatindex er identiske med den som ble brukt for de tidligere produktene.

I tillegg har også "gamle" Sertifikatindex (med nettside sertifikatindex.no) advart på sine sider:

"Advarsel!
Sertifikatindex er blitt utsatt for svindel/svindelforsøk. I følge politiet har en svindlerbedrift som kalles for Europa Opplysningen fra Tallin og Estland kopiert våres logo og sendt ut fakturaer i vårt navn. Om du har fått en faktura betal ikke den, kontakt oss så hjelper vi deg. Bilde av regningen, klikk her.
"

Det ser derfor ut som at det kort og godt er en svindelbedrift som kopiert en annen svindelbedrift, men det er ikke sikkert...
På de nye fakturaene fra Tallin, står det oppført sertifikatindex.no som nettside, men sertifikatindex.eu som domene for kontakt pr epost. Dette .eu-domenet ble registrert torsdag i forrige uke (19. juni) og er registrert på det svenske firmaet HGVS Sverige AB. Dette firmaet nevnte vi i vår advarsel mot "gamle" Sertifikatindex:

"Ser vi på historikken for personer som har vært involvert i bedriftsledelsen, så finner vi en interessant person. Han er tidligere styreleder og har i tillegg vært i styret for selskapet HGVS Sverige AB..."

Med andre ord er det en del som tyder på at svindelproduktet ikke er kopiert av noen andre, men at svindlerne selv står bak begge produktene og at de kun vil fremstå som offer for svindel - men det er kun spekulasjon fra vår side.

Det finnes samme mengde "bevis" for at det faktisk er som "gamle" Sertifikatindex skriver, som det finnes "bevis" for at det er de samme bakmennene. Uansett hvordan det ligger til, så er de begge Sertifikatindex svindelprodukter.

Slik ser fakturaene ut fra "nye" Sertifikatindex:

Sertifikat Index (Europa Upplysningen)

Europa Upplysningen OÜ

Adresse
Söle 53
EE-10311 Tallin


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Ink & Toner Depot

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med Ink & Toner Depot - sendt fra det kjente svindelselskapet Europa Upplysningen.

Les vår advarsel på svartelisten her.

Les mer
Ted la igjen en kommentar den 18 des 2014 10:15:41
Nye fakturaer fra de, nå kommer de med Secure -dedicated server samme selskap Eurpoa upplysninger

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon