NordiskaPortalen

Konto: SE6960000000000742486478

 

Nytt "produkt" fra de svenske annonsesvindlerne B2B Media Stockholm AB

Det har i dager kommet inn klager på et nytt svindelprodukt ved navn NordiskaPortalen, med nettadresse nordiskaportalen.com - som er en meget enkel nettside som henter automatiske nyheter fra andre kilder.

Det er ikke mye nytt her. For de av dere som leser våre advarsler og holder seg oppdatert på svindelsakene vi skriver om, vil dere tydelig kunne se at dette er en kjent svindler som har tatt i bruk en veldig "populær" svindelmetode.

De ringer deg opp, ber deg signere et skjema pr epost eller faks for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten er dette ren løgn da dere ved signering utfører bestilling på annonser til flere titalls-tusen kroner på et verdiløst nettsted som kun er opprettet for at de skal kunne ha en plass å publisere de verdiløse oppføringene på.

På eksempelfakturaen her under er kostnaden 8 200 kr x 4 perioder = 32 800 kr. Det er heller ikke uvanlig at de opererer med mange fler perioder slik at fakturaen nærmer seg svimlende 100 000 kr.

Firmaet B2B Media Stockholm AB (firmainformasjon) har vi allerede svartelistet med fire forskjellige svindelprodukter; Affærskanalen, EBS, IsoTorget og senest Branschinfo som ble lagt til svartelisten den 12. mars 2014. Dette blir altså svindelprodukt nr. 5 for denne bedriften.

Vi ønsker å gjenta vår anbefaling fra tidligere advarsler:
Det finnes ingen seriøse bedrifter som ringer dere opp for å sende over et skjema for oppsigelse, dette er kun en sleip svindelmetode for å få dere å signere på et skjema som dere ellers ikke ville signert.

Slik ser en faktura fra NordiskaPortalen ut:

NordiskaPortalen

B2B Media Stockholm AB

Adresse
BOX 172
SE-101 23 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel mot Branschinfo (branschinfo.com) - mer svensk annonsesvindel

Vi har fått inn klager på ytterligere en svensk annonse-svindler som vi nå ønsker å advare imot - Branschinfo (branschinfo.com).

Les vår advarsel på svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon