GrønnBedrift - Europa Upplysningen

Konto: EE9842 0427 8603 9199 02

 

Falske fakturaer fra GrønnBedrift - Europa Upplysningen

For kun tre dager siden (23.06.2014) la vi opp en advarsel mot falske fakturaer som ble sendt ut av Europa Upplysningen (firmainformasjon) merket med "Sertifikat Index".
Sertifikat Index var allerede et svindelprodukt vi hadde på svartelisten, men det produktet ble "solgt" og fakturert av et svensk firma, som det fremkommer i advarselen (se linken ovenfor).

Disse har nå igjen kopiert en annen svindler sitt svindelprodukt- dvs. at de utgir seg for å være en kjent svindler, nemlig Grønn Bedrift som vi har advart mot tidligere.

Grønn Bedrift la vi opp på svartelisten den 12.02.2014 og ble fakturert av bedriften JGG Nordic AB som har sin base i Stockholm - en bedrift som har koblinger til den andre svenske bedriften som fakturerte for det "originale" Sertifikat Index og som også ble kopiert av Europa Upplysningen.

Som man kan se utifra vår seneste advarsel mot Sertifikat Index, så spekulerte vi i om det var de samme svindlerne som sto bak begge produktene.

"Det finnes samme mengde "bevis" for at det faktisk er som "gamle" Sertifikatindex skriver (at de har blitt kopiert), som det finnes "bevis" for at det er de samme bakmennene. Uansett hvordan det ligger til, så er de begge Sertifikatindex svindelprodukter."

Det foreligger ikke lengre noen tvil om at det er svindlerne i Europa Upplysningen (den Tallinn-baserte bedriften) som har kopiert svindelproduktet til den Stockholms-baserte svindleraktøren.
Sertifikat Index var det første produktet de kopierte og som de sendte ut falske fakturaer på, men nå har de altså valgt å også kopiere svindelproduktet Grønn Bedrift.

På de falske fakturaene står det oppført:
"Profilering Grønn Bedrift" til 8 995 kr x 2 antall = 17 990 kr + et "Miljøgebyr" (!) på 80 kr = 18 070 kr.

Dette skal (ikke...) betales til:

Bank: Krediidibank
IBAN: EE9842 0427 8603 9199 02
SWIFT: EKRDEE22

Vi advarer på det sterkeste mot disse utsendelsene og vi utelukker ikke at det snart vil komme flere falske fakturaer fra Europa Upplysningen men at de igjen skifter "produkt" på fakturaen. Grønnbedrift er produkt nummer fire for disse, da de tidligere har fakturert for ISO-Verket, Ink & Toner Depot og Sertifikat Index.

Slik ser fakturaen fra kopierte GrønnBedrift ut:

GrønnBedrift - Europa Upplysningen

Europa Upplysningen OÜ

Adresse
Söle 53
EE-10311 Tallin


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Falske fakturer fra Sertifikat Index (Europa Upplysningen)

Vi har nå mottatt veldig mange henvendelser vedrørende falske fakturaer merket med Sertifkatindex, hvor avsender er Europa Upplysningen med base i Tallin.

Les vår advarsel på Svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon