Noraid Førstehjelp (kopiert varemerke)

Konto: EE112200221060184279

 

Advarsel mot falske fakturaer merket med "Noraid Førstehjelp" (igjen!)

Vi skrev i 2013 om firmaet Mediq Norge AS, der deres produkt ble kopiert og misbrukt av svenske svindlere.
Disse er på nytt blitt dratt inn i svindelsaker ved at nye svindlere har kopiert varemerket Noraid Førstehjelp, og sender ut falske fakturaer med kopiert logo. (firmaets egen advarsel kan leses her)

Den nye avsenderen er en kjent svindelaktør som allerede er å finne på vår svarteliste med et annet produkt - nemlig Monexland OÜ, en estlandsk bedrift med svenske bakmenn.

De fakturaene vi tatt del av er spesifisert med 10 stk. "Noraid førstehjelpskoffert - stor m/innhold" til 2.232 kr stk. som de har lykkes med å summere til beløpet 22.232 kr (istedet for 22.320 kr som stk-prisen ganger 10 egentlig blir).

Domenet som blir benyttet på fakturaene (noraidforstehjelp.com) inneholder en nettside med kopiert tekst fra Mediq Norge AS og ble registrert for kun tre dager siden, den 27. november 2014.

Vi anbefaler at dere politianmelder forholdet som et forsøk på bedrageri og at dere sender en kopi av faktura til både oss og Mediq Norge AS, slik at omfanget av utsendelsen enklere kan bli kjent.

Slik ser den falske fakturaen ut:

Noraid Førstehjelp (kopiert varemerke)

MONEXLAND OÜ

Adresse
Vanapere poik 2
EE-74013 Harjumaa


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel mot falske utsendelser merket med "Noraid Førstehjelp"!

En rekke bedrifter har den siste tiden mottatt en faktura fra noe som ser ut til å komme fra NORAID / Mediq Norge AS, da noen har missbrukt varemerket deres. Svindlerne har kopiert logotypen til bedriften og lagt den inn oppe i høyre hjørnet på utsendelsen. I realiteten sendes de falske fordringene fra en svensk bedrift, med tilholdssted i Malmø, ved navn IseeU Sverige AB.

Les vår advarsel på Svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon