Rettinvest

Konto: 6580.86.02703

 

Falske fakturaer florerer fra firmaet Rettinvest AS - på vegne av Katalogen AS / InterWeb Solutions / Opplysning123

Vi har nylig mottatt flere klager fra medlemmer som har mottatt ukjente fakturaer fra ovennevnte bedrift. På fakturaen står følgende opplyst:

"Faktura gjelder årlig kostnad for tjeneste hos vår kunde Katalogen AS / InterWeb Solutions."

Katalogen AS er et firma som vi allerede har advart mot her.

Også et annet firma er koblet til denne virksomheten - InterWeb Solutions - som vi også advart mot her. Det er samme person som står bak Rettinvest AS som også stod ansvarlig for utsendelsene fra InterWeb Solutions.

Oppdatering - 12.10.2015

Før helgen fikk vi tips om at aktøren nå har begynt å sende tekstmeldinger (SMS) til norske bedrifter, hvor de forsøker å få dere inn på en avtale.
Vi har nå fått tilsendt kopi av SMS som blitt sendt ut fra tlf. nr: 936 69 134 - ett telefonnummer som, ifølge 1881, eies av Rettinvest AS. Utifra meldingen vi har fått ta del i, kan man lese følgende:

"Hei!

Gjelder Deres opplysninger hos Opplysningen 2030 for perioden 09.15 - 09.16.
Ønsker dere noe tillegg i år?
Send KONTAKT OSS til 1930.
Ønskes kun vår standard oppføring (enkleste type), send SMS med STANDARD til 2030.
Ved endringer, ta kontakt.
Vilkår som beskrevet gjelder, kr. 290,- pr 12 mnd ved standard oppføring.
God dag videre,
MVH alle oss i Opplysningen
"

Vi anbefaler kort og godt at dere sletter meldingen.

Oppdatering - 03.03.2016

Firmaet selger nå oppføringer i en nyetablert nettkatalog ved navn Opplysning123. Mye tyder på at de lurer bedrifter pr telefon ved å angi at "kunden" har hatt en oppføring i katalogen fra før, og at det nå er på tide med fornyelse av engasjementet. Domenet Opplysning123 ble registrert 27.01.2016 - så noen tidligere oppføring i katalogen er det ingen som har hatt.

Slik ser fakturaen fra Rettinvest ut:

Rettinvest

Rettinvest AS

Adresse
Postboks 2965
7438 Trondheim


  • Organisasjonsnummer: 999 254 969
  • Telefon: 93669134
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Vær oppmerksom på utsendelser av "fakturaer" fra InterWeb Solutions!

Vi har den siste tiden mottatt en rekke henvendelser vedrørende utsendelser av noe som ser ut å til å være en faktura fra InterWeb Solutions...

Les mer
Morten la igjen en kommentar den 8 okt 2015 15:07:23
De sender også ut sms for oppføring i opplysningen 2030. Dvs at de påstår at man er oppført og at det koster 290 kr for neste års oppføring. Ren banditt virksomhet.
Gunnar Winther la igjen en kommentar den 2 mar 2016 12:46:10
Opplysningen123 ringer opp sentralbordet og ber om å få snakke med daglig leder. Daglig er opptatt i møte hele dagen. Selger gir seg ikke, og insisterer på å sende en e-post til nevnte sentralbordmedarbeider. E-posten ankommer og selger insisterer på at sentralbordmedarbeider skal trykke på lenke i e-post for å se innhold. Det klikkes på lenke og vips faktureres man kr 5000 for ingenting.
Elin steigberg la igjen en kommentar den 27 mai 2016 21:42:22
Hadde det kjemptravelt på job, men de ville bare sjekke om de hadde riktig tlf. Sendte flere mailer som ikke lot seg åpne og etter mye styr og mas klikket jeg ok og det kostet meg 5000 kr.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon