PROFFI

Konto: IBAN: 811700017003823811

 

Ikke betal faktura fra Exxa International

Publisert: 20.04.2016

Utsendelsene er merket med "PROFFI", og aktøren ønsker 17 985 KR for "profilering" i 12 måneder. Det står ikke nevnt hvor denne profileringen skal finne sted og vi anser det som lite sannsynlig at de som betaler vil motta noe som helst for pengene.

Bedriften som står bak utsendelsen heter Exxa International OÜ og er registrert i Estland, og i henhold til fakturaen skal betaling utføres til en konto der.

Exxa International har tidligere sendt ut falske fakturaer merket med navnene "Office Solution" og "Cafe Unplugged". Disse har også andre koblinger til svindelaktører på vår svarteliste, da de tidligere har operert under navnene; Europa Porten OÜ, Europa Upplysningen OÜ, Europa Transit.

Denne banden har minst 10 ulike svindelprodukter (både aktive og inaktive), hvorav samtlige av disse er å finne på vår svarteliste.

Vi fraråder på det sterkeste fra å ha noe med dette firmaet å gjøre. Hvis dere har vært uheldige å motta en faktura - så politianmeld saken og ta gjerne kontakt med oss på Trygg Handel for eventuell bistand.

Slik ser de nye utsendelsene ut:

PROFFI

Exxa International OÜ

Adresse
Vanapere Poik 2
EE-74011 Harju Maakond - Estland


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Ikke betal faktura fra Office Solution!

Aktøren ønsker 2 380 Euro for 4 stk. brukerlisenser til dataprogrammet Filemaker Pro Advance, som varer i 12 måneder. Dette er bare ren bløff.

Les vår advarsel her.

Les mer
Trond Hammeren la igjen en kommentar den 28 jul 2016 08:35:45
Vi er fakturert kr 9985 for påstått ISO sertifisering

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon