OfficeSmart

Konto: ES76 2100 0837 9402 0060 3946

Publisert: 04.01.2017

Ikke betal "faktura" fra OfficeSmart

Vi har tidligere advart mot flere forskjellige utsendelser av "fakturaer" med betalingsmottaker i Spania. Der finner dere blant annet GlobalExpress (jan. 2015), OfficeStore (nov. 2015) og OfficeMart (sep. 2016).

Utsendelsene fra OfficeSmart er tilnærmet identiske med de tidligere utsendelsene vi har omtalt på vår svarteliste, men denne gangen ønsker de betalt for "Filemaker Pro Package, Win & Mac, Premier Business Package" til en pris av € 980 (ca. 8 800 NOK).

Med liten skrift har aktøren skrevet at utsendelsen kun er et tilbud. Flere vil nok kunne trenge et forstørrelsesglass for å kunne lese denne lille skriften. Vi på Trygg Handel anser dette for å være et rent svindelforsøk og brudd på markedsføringsloven § 26.Villedende forretningsmetoder og §27 - Utilstrekkelig veiledning mv. Vi tør påstå at hele hensikten med utsendelsen er at den skal forveksles med en faktura og at folk derfor lar seg lure til å utføre en betaling.

Betalingsmottaker denne gangen er det spanske firmaet "Nexta Direct, S.L.", basert i Barcelona.

Hvis dere mottar et "tilbud" fra OfficeSmart anbefaler vi at dere ikke gjør annet enn å kaste tilbudet.

Slik ser "fakturaen" ut:

OfficeSmart

Nexta Direct, S.L.

Adresse
Via Augusta 147, Pl. 3
08021 Barcelona, Spain


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Dette er ikke en faktura - Advarer mot tilbud fra OfficeDirect, som ligner på betalingskrav.

Har du mottatt det som tilsynelatende er en faktura fra OfficeDirect? Dette er ikke snakk om penger foreningen eller firmaet ditt skylder. Derimot er det et godt forkledd tilbud om kjøp av Office-pakken, til den nette sum av 580 euro.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon