One webhotell.com

Konto: IBAN: SE7450 0000 0005 6993 2695 62

Publisert: 03.02.2017

Advarsel mot falske fakturaer fra "One webhotell.com"!

NB! Denne advarselen gjelder en svindelbedrift, ikke den seriøse aktøren One.com som driver med web-hosting tjenester.

Under flere års tid har falske fakturaer under navnet "One webhotell.com" sirkulert i Sverige, og svindlerne har nå også begynt å sende disse til norske bedrifter. Svindlerne spiller selvsagt på navnelikhet med One.com, som er en stor og kjent aktør innenfor domenehosting.

Det står oppgitt på fakturaen at avsender er One webhotell AB, men dette er et falsk navn. Bedriften bak heter egentlig Khuram AB, og er registrert på Holmgatan 10 B i Malmö. Domenet onewebhotell.com er registrert på personen "Hassan Shaikh" og med samme adresse som Khuram AB. Det finnes ingen nettside på det aktuelle domenet.

Mottar dere en faktura fra One webhotell.com anbefaler vi at dere politianmelder saken, og absolutt ikke betaler kravet.

Slik ser en faktura fra aktøren ut:

One webhotell.com

One webhotell AB (falskt navn)

Adresse
Regementsgatan 10
SE-211 50 Malmö


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon