<h1>Svindelhåndtering</h1>Trygg Handel er Norges desidert største og mest aktive aktør som beskytter norsk næringsliv mot svindel. <h1>Trygg Markedsføring</h1>Trygg Handel samler erfaringer fra flere tusen medlemsbedrifter for å vurdere hvilke tjenester vi anbefaler til våre medlemmer <h1>Sertifisert byrå</h1>Trygg Handel er sertifisert Google Partner og sertifisert byrå hos 1881
  • Trygg Handel

  • Deres sikkerhet mot svindel!

Velkommen til Trygg Handel

Deres sikkerhet mot svindel!

Vi er unike. Vi er nemlig den eneste bedriften i Norge som tilbyr en komplett sikkerhetspakke som gjør deres arbeid tryggere og enklere. Som medlem hos oss investerer dere i egen trygghet og får en uforstyrret hverdag. Når du er medlem hos oss vil du slippe å diskutere med pågående telefonselgere, unngå uryddig markedsføring og få hjelp med å velge riktig og relevant markedsføring.

Vi har kun en lav medlemsavgift pr år - ingen ekstra kostnader påløper uansett hvor mange ganger dere bruker Trygg Handels tjenester!

Bli medlem nå - fra 229 kr/måned

Trygg Handel

Bli medlem

Bli medlem

Vi gir dere en garanti mot svindel: Følger dere våre råd og anvisninger, vil dere ikke bli svindlet!

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen.

Investere i et medlemskap!!

Investere i et medlemskap!!

Som medlem får dere en rekke unike tjenester som Trygg Handel er alene om å tilby.

Siste nytt

Jobbjakt.com - Relevanta Ansökningar

Flere svindelbander opererer ved å kopiere stillingsannonser som bedrifter har lagt ut på NAV eller Finn.no og sender en faktura med tekst fra annonsen, slik at mottakeren lett kan tro at de mottar fakturaen for den ønskede annonsen.

Les vår advarsel her.

Les mer

Norsk Bedriftsinformasjon

Gjenganger på svartelisten med nye falske fakturaer - pass på krav fra Norsk Bedriftsinformasjon!

Les vår advarsel her.

Les mer

Click Office World

Vær oppmerksom på svindelfakturaer merket med Click Office World!

Les vår advarsel her.

Les mer

Siste kommentarer

Panlegis Group

Anonym lagt inn en kommentar den 12 jul 2023 22:03:29
SVINDEL!!! SVINDEL!!! SVINDEL!!! SVINDEL!!! Ble oppringt av de etter at jeg opprettet ENK, de ville jeg skulle gå over til NUF. Endte opp med å lure 74.000kr ut av meg i tilegg til å opprette 2 nye firma i mitt navn hvorav et av dem er i England. Jeg har heldigvis ikke signert dokumentene ang fullmakt for firmaene som de bad meg signere. Jeg ringte til banken 8 timer etter at jeg hadde ‘tapt’ 74.000kr da jeg hadde en skikkelig dårlig magefølelse etter å ha lest masse negativt ang svindel fra folkene i Global Corporate Services. Banken tok meg på alvor og stoppet betalingene før det var for sent og jeg fikk tilbakebetalt 72.000kr på konto etter ca 10 timer. HOLD DERE LANG UNNA de ‘hyggelige’ svenskene. Og om dere blir lurt trill rundt, ring banken så fort som mulig og få dem til å stoppe betalingen. Politianmeldelse i tillegg er viktig for ordens skyld slik at banken ser at du tar det alvorlig og ikke prøver å ‘lure’ banken eller noen andre.