<h1>Svindelhåndtering</h1>Trygg Handel er Norges desidert største og mest aktive aktør som beskytter norsk næringsliv mot svindel. <h1>Trygg Markedsføring</h1>Trygg Handel samler erfaringer fra flere tusen medlemsbedrifter for å vurdere hvilke tjenester vi anbefaler til våre medlemmer <h1>Sertifisert byrå</h1>Trygg Handel er sertifisert Google Partner og sertifisert byrå hos 1881
  • Trygg Handel

  • Deres sikkerhet mot svindel!

Velkommen til Trygg Handel

Deres sikkerhet mot svindel!

Vi er unike. Vi er nemlig den eneste bedriften i Norge som tilbyr en komplett sikkerhetspakke som gjør deres arbeid tryggere og enklere. Som medlem hos oss investerer dere i egen trygghet og får en uforstyrret hverdag. Når du er medlem hos oss vil du slippe å diskutere med pågående telefonselgere, unngå uryddig markedsføring og få hjelp med å velge riktig og relevant markedsføring.

Vi har kun en lav medlemsavgift pr år - ingen ekstra kostnader påløper uansett hvor mange ganger dere bruker Trygg Handels tjenester!

Bli medlem nå - fra 229 kr/måned

Trygg Handel

Bli medlem

Bli medlem

Vi gir dere en garanti mot svindel: Følger dere våre råd og anvisninger, vil dere ikke bli svindlet!

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen.

Investere i et medlemskap!!

Investere i et medlemskap!!

Som medlem får dere en rekke unike tjenester som Trygg Handel er alene om å tilby.

Siste nytt

Kundeservice i sommer

Hei alle sammen!

Vi i Trygg Handel ønsker dere en fin sommer! 🌞 Vi håper dere nyter solfylte dager og herlige stunder med familie og venner.

Vi ønsker også å informere dere om at vår kundeservice-telefon holder stengt fra 6. juli til 4. august, men om du sender en epost tar vi kontakt innen 24 timer!

Nyt sommeren!

Les mer

TDR Norway

TDR Norway er en ny svindler vi ble oppmerksomme på denne uken. De opererer med en modell der de forsøker å lure norske bedrifter til å kjøpe domener under falske premisser.

Les vår advarsel her.

Les mer

Bedriftshjelperne

Vi har fått inn flere henvendelser fra norske bedrifter som har mottatt faktura fra Bedriftshjelperne uten at det har vært noen dialog på forhånd.

Les vår advarsel her.

Les mer

Siste kommentarer

Panlegis Group

Ble lurt lagt inn en kommentar den 11 jul 2024 19:20:46
Ble lurt av de i 2018 når de het noe annet. De har byttet navn mist 2 ganger siden da. De klarte å lure fra mæj mine konto opplysninger å tømte kontoen min for penger før jeg rakk å tenke meg om. Sitter nå med 2 firmaer i england som jeg ikke får avsluttet og blir stadig truet med inkasso for en gjeld de mener jeg har til dem. Venter i spenning på krav fra innkasso så jeg kan kjempe i mot kravet, men ikke hørt noe ennå på minst 3 år med trusler. Fikk i dag en mail om at jeg kan få 50-70% avslag på gjelden min om jeg svarer innen fredag kl 18. Kyniske svindlere som er eksperter på å manipulere folk og få det til å virke som de ringer fra skatteetaten eller brønnøysund registeret.