Velkommen til Trygg Handel – Deres sikkerhet mot svindel!
<h1>Svindelhåndtering</h1>Trygg Handel er Norges desidert største og mest aktive aktør som beskytter norsk næringsliv mot svindel. <h1>Trygg Markedsføring</h1>Trygg Handel samler erfaringer fra flere tusen medlemsbedrifter for å vurdere hvilke tjenester vi anbefaler til våre medlemmer <h1>Sertifisert byrå</h1>Trygg Handel er sertifisert Google Partner og sertifisert byrå hos Gule Sider og 1881
  • Trygg Handel

  • Deres sikkerhet mot svindel!

Velkommen til Trygg Handel

Deres sikkerhet mot svindel!

Vi er unike. Vi er nemlig den eneste bedriften i Norge som tilbyr en komplett sikkerhetspakke som gjør deres arbeid tryggere og enklere. Som medlem hos oss investerer dere i egen trygghet og får en uforstyrret hverdag. Når du er medlem hos oss vil du slippe å diskutere med pågående telefonselgere, unngå uryddig markedsføring og få hjelp med å velge riktig og relevant markedsføring.

Vi har kun en lav medlemsavgift pr år - ingen ekstra kostnader påløper uansett hvor mange ganger dere bruker Trygg Handels tjenester!

Bli medlem nå - fra 229 kr/måned

Trygg Handel

Bli medlem

Bli medlem

Vi gir dere en garanti mot svindel: Følger dere våre råd og anvisninger, vil dere ikke bli svindlet!

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Les Trygg Handels svarteliste – Gratis!

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen.

Investere i et medlemskap!!

Investere i et medlemskap!!

Som medlem får dere en rekke unike tjenester som Trygg Handel er alene om å tilby.

Siste nytt

WIPOT - Design Protection

Skjemaet som blir sendt ut gjelder en registrering i WIPOT sin database og kan lett forveksles med en vanlig faktura med betalingskrav.

Les vår advarsel her.

Les mer

Kundeservice under sommerferien

Trygg Handel har sommerferie frem til 4. august og betjening via telefon holder derfor stengt i denne perioden. Kundeservice vil være åpen igjen som vanlig fra den 5. august.

Hvis dere har en hastesak ber vi dere vennligst om å sende oss en epost på support[at]trygghandel.no eller å kontakte oss via vår nettside, og vi vil hjelpe dere så snart vi kan.

Vi ønsker dere alle en strålende fin sommer!

Les mer

SecureServerSystems

Pass på falske fakturaer merket med SecureServerSystems.

Les vår advarsel her.

Les mer

Siste kommentarer

Rasmussen Media & Marketing

Bjørn Bergli lagt inn en kommentar den 19 sep 2019 09.49.38
Har mottatt faktura nr. 2610 fra Rasmussen Media & Marketing på kr. 6.237,50 inkl. mva. Ukjent leverandør for oss - har ingen forbindelse til selskapet. Dette er et svindelforsøk, selskapet har vært i søkelys for denne virksomhet siden 2015, se https://www.tv2.no/a/9433357. Media neste - kaster ikke bort tid på sånt svinepakk.