NordicDomains

Konto: SE- Sverige

Publisert: 09.05.2019

Ny svensk domenesvindler - 1 av 2 - NordicDomains

Vi publiserer idag to nye advarsler mot svenske domenesvindlere ved navn NordicDomains og Webex, som begge driftes av samme bande. For å lese advarselen mot Webex - klikk her.

NordicDomains sender ut en "tilbudsfaktura" vedrørende "Webbhotell" for deres eksisterende domene for en et-års periode. Til tross for at de øverst på kravbrevet har skrevet "faktura" med stor skrift, så har de med veldig liten skrift skrevet:

"NordicDomains erbjudande berättigar er till webbhotell, domänregistrering samt flytt av befintlig domän till våra servrar och konsultationsrådgivning upp till 6 tim/år. Tjänsten löper i 12-månadersintervaller och förlängs automatiskt om ej uppsägning sker 3 mån före avtalets utgång. Observera att detta är ett erbjudande och betalningsplikt ej föreligger. Ytterligare information om oss och erbjudande erhålls via vår kundstjänst. Med vänliga hälsningar NordicDomains"

Bedriftsopplysningene som de oppgir på utsendelsen viser seg å være fiktive - dvs. det eksisterer ikke noen bedrift med navn "NordicDomains" og oppgitt org.nr. finnes heller ikke i de svenske bedriftsregistrene.

Oppgitt domene, nordicdomains.se, er registrert på en privatperson.

Vi ser flere koblinger mellom denne aktøren og et flertall tidligere svartelistede bedrifter fra de siste 10 årene, den mest åpenbare er koblingen til "ISO-International" som vi la opp på svartelisten for kun 3 dager siden, mandag 06.05.2019.

NordicDomains bruker det samme svenske kontonummeret som ISO-International, i tillegg til identiske faktura-maler og samme person som står oppført som referanse på begge kravbrevene.

Vi fraråder selvsagt alle mottakere fra å betale tilsendt "tilbudsfaktura", men heller politianmelde forholdet og gjerne sende inn en kopi til oss for statistikkføring.

NordicDomains

Nordicdomains (falsk navn)

Adresse
Regeringsgatan 67
104 54 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Catarina Fryland la igjen en kommentar den 28 jun 2019 09:36:59
Hej det angivna org-nr 559987-1354 är felaktigt. det finns inget bolag med detta orgnr
Trygg Handel svarte på en kommentar den 28 jun 2019 09:43:00
Hei, Catarina. Det stemmer, oppgitt org.nr på faktura er fiktivt.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon