Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

webex

Konto: SE- Sverige

Publisert: 09.05.2019

Ny svensk domenesvindler - 2 av 2 - Webex

Vi publiserer idag to nye advarsler mot svenske domenesvindlere ved navn NordicDomains og Webex, som begge driftes av samme bande. For å lese advarselen mot NordicDomains - klikk her.

Webex bruker den samme svindelmetoden som tidligere svenske domenesvindlere har brukt; de ringer deg opp og påstår at "noen" ønsker å registrere et eller flere domener med det samme navnet som .no-domenet du allerede eier, men under andre topp-domener - som .eu, .info, .org osv. Eier du f.eks bedrift.no vil de påstå at noen ønsker å bestille domenet bedrift.com/org/info etc. - og de ringer deg opp fordi at de er "pålagte" å kontakte deg først ettersom at du har "førsterett" på disse pga. ditt eierskap av .no-domenet.

Dette er selvsagt ren oppspinn og skremselspropaganda som de bruker for å skremme offeret til å treffe en beslutting de ellers aldri hadde truffet. Prisen de selger disse for er 10-dobbelt av normalpris, og skal gjelde for "10 år".

Webex er koblet til en velkjent svindelgruppering med mange forskjellige oppføringer på vår svarteliste.

Aktøren mangler i skrivende stund en egen nettside. Webx.nu er i skrivende stund et parkert domene uten innehold som ble registrert for tre dager siden - 06.05.2019.

Vi fraråder selvsagt alle norske bedrifter fra å føre noen samtale med firmaet, men hvis du har vært uheldig og leser dette etter at du har blitt lurt - politianmeld forholdet og kontakt oss for ev. assistanse.

webex

OMSAP Media AB

Adresse
Lagundavägen 14
749 61 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: 556943-9481
  • Telefon: 735744283
  • Epost: faktura@webx.nu
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon